Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

dzien dobry!
a m. wymyślił mycie samochodu! w taką pogodę:P hihihihihihihihihihi no ale nic, muszę zacisnąć zęby, bo ja miałam umyć auto tydzień temu i mi się nie chcialo, więc przeżyję ;)
Rado dal się nam wyspać!!!!!:) w nocy tylko 2x pobudka!!!! i wypił 1 flachę (rozcienczoną) i herbatkę:) mam nadzieję, ze to nie jednorazowy wyczyn:) no i do 7 się wyspaliśmy:) pięknie ....

właśnie ogarnęłam ciuszki- kolejna siata. ale za to dałam do prania nowe-dostane. szkoda tylko że R. podostawał milion bluzeczek a bodziaków zero (milion razy bardziej wolę body). Oczywiście do wora poszlo mnóstwo koszulek, których R. nawet nie miał na sobie, za to bodziaki ściorane na maxa,, chyba tylko kosz.

ale w Auchanie są jakieś body za 5 zł, musze zobaczyć jaka jakość. wczoraj mu pokupowałam z F&F, fajne są, ale malo

ale sie rozpisałam. :D

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Witam
Wczoraj nie zaglądnęłam,bo mi młode dają popalić.
Wera usneła dopiero po 22-ej,tak się rozbrykała,a Karola nic nie słucha.
Dziś jestem z nimi sama i już od rana jest jazda..

cafe zdróweczka dla chłopaków
krawatek miłego mycia samochodu:Oczko:

Agnisia
mysiunia25
hej jestem tu nowa moj synek ur sie 5.11.2010 i wazyl 3500 wiec moze sie tu ulokuje? jest ktos przeciwko? mam na imie Agnieszka i mam 27 lat, licze ze przyjmiecie mnie do wszego skromnego grona:)

Witaj!!
miło Cie poznać. moja imienniczka :D:D
napisz cos więcej o sobie. Czym się zajmujesz? to Twoje 1 dziecko?:36_33_4

a tak w ogóle co tu taka cisza?
halo halo!!!

nie to jest juz 3 dziecko, mam 7 letniego syna dawida i 3 letnia oliwke, zajmuje sie domem jak na razie, dwojka starszych dzieci jest z poprzedniego zwiazku, a to trzecie z nowego i uklada mi sie w miare dobrze, mowie w miare bo nie ma idealnego zwiazku kazdy ma bowiem swoje wady

Jestem i ja.
Pije kawe i wcinam czekolade.
Cały dzień biegałam ze ściereczką i padam na ryj(ale lśni i pachnie).
agoszka to masz kawałek do pracy...ale i tak zazdroszcze.
Ja mam dość siedzenia w domu,no ale...
I brawo dla Twojego,że tak swietnie sobie radzi-mój by na bank nie wyrobił,hihi

Witajcie kochane!
Wróciliśmy wczoraj w nocy. Było cudownie, choc pojechaliśmy na jedną noc i nie, żeby odpoczywać, tylko pracować.

Witamy nowa mamę.

Agoszka - super, że tata z synkiem sobie radzą.
Angela - a o co się z męzem spieracie? W sumie zawsze po konflikcie z mężem szybko mi umyka temat kłótni :D - może więc nie warto wchodzić w konflikty?

Krawatek - zazdroszczę siły do diety i suuuper, że są efekty - na szczęście ja też od czasu do czasu wchodząc na wagę widzę mniej kg, ale jeszcze 7 kg i będę zadowolona (niedawno było 10, więc coś tam chudnę)

agoszka7
a no radzi sobie dużo lepiej niż przypuszczałam :) Karol znalazł sobie nową zabawę...wstaje w łóżeczku puszcza się i upada na pupę a ile przy tym śmiechu...:)

Moja też tak robiła-świetna zabawa::):
Teraz staje na środku pokoju i też pada na kuper..

Arisa
agoszka7
a no radzi sobie dużo lepiej niż przypuszczałam :) Karol znalazł sobie nową zabawę...wstaje w łóżeczku puszcza się i upada na pupę a ile przy tym śmiechu...:)

Moja też tak robiła-świetna zabawa::):
Teraz staje na środku pokoju i też pada na kuper..

Karol sam jeszcze nie staje, szuka czegoś po czym mógłby sie wdrapac i dopiero. Ale w łóżeczku to już dookoła spaceruje

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44j3gig15sy.png http://s2.pierwszezabki.pl/040/040480980.png?7367

Arisa - chodzi od zeszłego tygodnia, ale przez wyjazdy właśnie był tylko dwa razy. Za pierwszym razem w miarę, za drugim bardzo nie chciał iść, ale przedszkole wydaje się być prwadzone przez fajne babki i mam nadzieję, że przyjdzie moment, kiedy będzie lubił chodzić.