Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczynki :)

Krawatek zakaz sexu do porodu. I pokaż jaką bryczkę zamówiłaś dla synka.

Eulalia ja przez zgagę wypijam litr mleka dziennie. Pomaga ale tylko jak jest bardzo ciepłe. No i ostatnio odkryłam że rumianek też mi zgagę łagodzi. Trzymaj się.

Angela a te śliwki i morele suszone to są na zaparcia a nie zgagę :)

Wczoraj wieczorem mój mąż rzucił hasło że może poszlibyśmy do teatru no i za pół godziny byliśmy już w samochodzie w drodze do teatru.
Fajnie nam się udało bo akurat jakaś grupa nie dojechała na spektakl i mieliśmy super miejsca.
Ludzie się dziwnie patrzyli na mój duuuży brzuszek - taka już gruba jestem, a mój mąż się śmiał żebym wyjęła tą piłkę spod sukienki :D
Bardzo miły wieczór był:D

A co do samopoczucia to ja teraz się czuje lepiej niż na początku ciąży i mam nadzieję że tak już zostanie do końca :D

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

kdrt

Eulalia ja przez zgagę wypijam litr mleka dziennie. Pomaga ale tylko jak jest bardzo ciepłe. No i ostatnio odkryłam że rumianek też mi zgagę łagodzi. Trzymaj się.

Wczoraj wieczorem mój mąż rzucił hasło że może poszlibyśmy do teatru no i za pół godziny byliśmy już w samochodzie w drodze do teatru.
Fajnie nam się udało bo akurat jakaś grupa nie dojechała na spektakl i mieliśmy super miejsca.
Ludzie się dziwnie patrzyli na mój duuuży brzuszek - taka już gruba jestem, a mój mąż się śmiał żebym wyjęła tą piłkę spod sukienki :D

A co do samopoczucia to ja teraz się czuje lepiej niż na początku ciąży i mam nadzieję że tak już zostanie do końca :D

No to namieszałam.... pomieszało mi się :lup:

krawatek
taki, tylko fotelik maxi cosi citi kolor enzo, czerwony, żeby było urozmaicenie :) no i spacerówka jest też w kółka :)

Śliczny wózio :smile_move:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13041
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13040
http://s1.suwaczek.com/20091017040123.png
:Aniołek: 04.2005 :Aniołek: 11.2005

a z wózkami to jest naprawdę kwestia gustu, ten mi się nie podoba jakoś superancko (kolor wybrał mój M.)ale ma wszystkie funkcje, które chciałam żeby były i jest naprawdę porządny! wytestowaliśmy w sklepie i ma wieeelką gondolę, super się prowadzi i ma 2 rodzaje amortyzacji, można sobie ustawić czy ma bujać czy nie, spacerówka też duża, do płaskiego się rozkłada itd itp...jeśli chodzi o funkcjonalnośc to przebił wózki za 2,5tys :) no i szukaliśmy czegoś do max 1800zł

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Ale chyba suszone też a zgage pomagają.

Ciągle o Nitce myślę. Już chyba do domku powinna wrócić...

kdrt - teatr świetna sprawa. Sama bym poszła, ale nawe jak jeszcze byłam "na chodzie", nie byłam w stanie wysiedzieć w kinie, tak mnie za przeproszeniemupsko bolało :36_1_21:

iga - połżną na pewno zasypało i zamierza przez tydzień się odkopać :)

A ja mam wielki dzień - idę na pobranie krwi i kawałek świata zobaczę hahaha

Tak naprawdę chcę też kupić swojemu mężusiowi coś na Mikołaja, a że jadę z nim, to będę musiała coś wymyśleć, żeby szybko wyskoczyć i nie świecić oczami w Mikołajki.
Sama jeszcze nie wiem co kupić.....

krawatek
czyli takie bóle jak na miesiączkę to te porodowe już? kurcze, ja mam wrażenie że nie odróżnię kiedy to już....

Ja też tak myślałam,że nie odróżnie ale uwierz mi będziesz wiedziała jak się zacznie::):

Eulalia
Krawatek - dobrze, że już lepiej. Uważaj na siebie i dbaj o swojego dzidziusia. Ja też się boję, że nie rozpoznam, kiedy się zacznie, chociaż to drugi poród. Ale kilka dni teu tak mnie bolało, że myślałam, że to już.
A bóle porodoe rzeczywiście przypominają te miesiączkowe, tylko się nasilają z każdym skurczem.

Cafe - kiedy Twoj Wielki dzień??? Na początku, czy pod koniec tygodnia???

A moje dzisiejsze przeżycia? Od kiku dni mam taką straszną zgagę, że jeszcze nigdy tak nie bolało. Pali mnie strasznie, a wydawałoby się, że to taka zwykła dolegliwość. Wczoraj dołączył ból głowy,a dzisiaj powtorka z rozrywki - ból głowy i wymioty - czuję się strasznie.

Dołączam do Ciebie z mega zgagą-już nic mi nie pomaga:Szok: a pali koszmarnie:Szok:

krawatek
ja miałam 3600 jak się urodziłam, moja siora 3500 a druga 3100 więc też maleńkie nie byłyśmy :) ale może lekarka cos źle wymierzyła z Grochowskim, bo mi się on juz wydaje podejrzanie wielki ;)

Ja tam w te pomiary nie wierze tak do końca-już pisałam kiedyś,że lekarz w poprzedniej ciąży robił mi usg 1 grudnia i wyszło,że mała wązy 3 kg a 12 dni pózniej urodziła się z wagą 2800-tak,że....:Szok:
Ja jak się urodziłam byłam malutka-2600:Śmiech:

kdrt

Ciesze się,że spędziliście miło wieczór i jeszcze teatr::):(chociaż ja osobiście nie przepadam za taką rozrywką:Śmiech:).

cafe82
wzielam sie troche za chalupe
ale mi to idzie,mowie wam...ledwo ledwo ubywa
no ale zawsze cos

A ja już skończyłam sprzątanie-mój pomył podłogi i wszystko lśni::):
Zupka się gotuje,małe się bawią-luz:lol:

krawatek
taki, tylko fotelik maxi cosi citi kolor enzo, czerwony, żeby było urozmaicenie :) no i spacerówka jest też w kółka :)

Fajny wózio:wink:

Ale macie tempo:Szok:
Nie odpisałam wszystkim bo nie jestem w stanie:Szok:

Eulalia
Ale chyba suszone też a zgage pomagają.

Ciągle o Nitce myślę. Już chyba do domku powinna wrócić...

kdrt - teatr świetna sprawa. Sama bym poszła, ale nawe jak jeszcze byłam "na chodzie", nie byłam w stanie wysiedzieć w kinie, tak mnie za przeproszeniemupsko bolało :36_1_21:

iga - połżną na pewno zasypało i zamierza przez tydzień się odkopać :)

A ja mam wielki dzień - idę na pobranie krwi i kawałek świata zobaczę hahaha

Tak naprawdę chcę też kupić swojemu mężusiowi coś na Mikołaja, a że jadę z nim, to będę musiała coś wymyśleć, żeby szybko wyskoczyć i nie świecić oczami w Mikołajki.
Sama jeszcze nie wiem co kupić.....

uuuu eulalalia no to fajnie,ze uda sie troche wyjsc!

na mikolajki tez nic nie mam:(
zamowie cos na allegro,ale to na swieta

a o nitce tez ciagle mysle
kurcze szkoda,ze nie mam do niej nr tel!
ale wierze,ze wszsyrtko dobrze

Cafe pochwal się, jak znajdziesz coś ciekawego. Ja nie potrafię kupować prezentów dla mężczyzn. Zawsze mam wrażenie, że nie trafię.

Jak się cieszę Arisa, że nie jestem z tą zgagą sama :D

żarty żartami, ale dzisiaj to było przegięcie. Trzyma mnie do tej pory, ale żyję. Rano myślałam, że wyzione ducha.

Nam jeszcze został wózek, kołyska i komoda - czyli "ciężkie" zakupy :D ale myślę, że nieługo eż będziemy mieć dla dzidzia wszystko.

my na Mikołaja nic nie kupujemy, tylko na święta muszę coś wymyślić. Już w sumie wiem, że temu mojemu by się porządny windstopper(nie wiem jak się to pisze) przydał, ale jeszcze mój tato, siora, teściowie, siora mojego ...uhuhuhuuu.. to się zacznie!!! :) lubię kupować prezenty jak wiem co!!

ps. zamówiłam bilety do teatru!!!! na dzisiaj!! :) dzięki kdrt za mobilizację!!!:) tylko że... musimy tam dojechać autobusem!!!!!! nasze auto zasypane i nie odpala, drugie bierze siora (bo jej też nie odpala:D:P) no a tacie zabierac nie chcę...bo się boję, takie wielkie.... chociaż może...:)

Eulalia
Cafe pochwal się, jak znajdziesz coś ciekawego. Ja nie potrafię kupować prezentów dla mężczyzn. Zawsze mam wrażenie, że nie trafię.

żarty żartami, ale dzisiaj to było przegięcie. Trzyma mnie do tej pory, ale żyję. Rano myślałam, że wyzione ducha.

Nam jeszcze został wózek, kołyska i komoda - czyli "ciężkie" zakupy :D ale myślę, że nieługo eż będziemy mieć dla dzidzia wszystko.

no ja K na pewno kupie pasek

PASKI SKÓRZANE - A & M MARIUSZ BATYCKI (1336833260) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

co takiego
ale jest kilka wzorow i nie potrafie sie zxdeecydowac

a do tego jakas fajna bluze moze...zobacze jeszcze

cafe82
Eulalia

PASKI SKÓRZANE - A & M MARIUSZ BATYCKI (1336833260) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

co takiego

Na punkcie pasków mam bzika:Śmiech:
Fajny jest ten-taki inny::):

cafe82

PASKI SK�RZANE - A & M MARIUSZ BATYCKI (1336833260) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

co takiego

mi się podoba, ale wiem że mój chłop by nie wyszedł z taką klamrą dużą, jak wszystko, kwestia gustu.
ja mam uraz do kupowania prezentów mojemu M. - jak do tej pory, to wszystko co dostał, zniszczył w kosmicznie szybkim tempie, taki jest narwany! a nie kupuję nigdy bardzewia, tylko porządne rzeczy. I tak już poszły 2 zegarki, myszka dla graczy, pasek też itd itd. jedyne co to książki nie rozwalił, tylko sobie dokupił potem 2 i 3 tom :D
czytałyście może "Achaję" Ziemiańskiego?? ja nie czytam takiej literatury wcale, ale to mnie wciągnęło, że hej :)
dobra, czas sie w końcu zabrać do pracy, bo póki co tylko zamawiam i zamawiam i za pierdołami patrzę :) ale mam dzisiaj wenę, sorry Dziewczęta!! :D :D :D

hihihihi saperkę???:D:D :D dobre:)

my idziemy do Koreza w Katowicach na "scenariusz dla 3 aktorów" jestem ciekawa co to :)
mój M. nie chodził w ogóle do teatru jak się poznaliśmy, ale w Wałbrzychu, gdzie studiowałam jest całkiem dobry teatr i fajny festiwal, gdzie zjeżdżają się grupy z całej polski :) a że ja byłam na Filologii polskiej to mieliśmy często supertanie bilety :) :P no i się moje kochanie nauczyło teatru, ba, bardzo to polubił :) ;)