Skocz do zawartości
Forum

MAMY NA 6-tym BIEGU czyli pracujące mamuśki

galopek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się w końcu przemogłam i wstałam. :great: Napiłam się soku (szybciej poszło) i przy okazji umyłam zęby - tylko to mi zostało do umycia na dzień dzisiejszy.
Gdzieś czytałam o rekordach takiego lenistwa. Jeden chłopak napisał, że leżał na kanapie i tak oglądał TV. Nie lubił kolarstwa, ale był na tyle leniwy, żeby wstać po pilota, ze suma summarum obejrzał cały Tour de France, a to dobre trzy godziny czy więcej (już nie pamiętam). :Śmiech:

http://s7.suwaczek.com/200711191662.png

Regina - za luksus trzeba płacić, ale 750 za korkociąg :36_19_1:
mój M jak był kawalerem to szalał w takich sklepach, teraz mamy pozostałości tych szaleństw- nigdy bym się nie zgodziła na kupowanie termometru do wina, czy specjalnej nakładki aby nie kapało :36_1_21:

owocnych wyborów życzę

Tusia przemiły weekend u was!!

Radośc mam nadzieje, ze wypoczęcie wpływa na prace teraz :36_1_11:

u nas weekend fatalny dawno takiego nie było
nieszczęścia nie chodzą parami a ósemkami ......
na koniec przyjaciel wybrał się z nami do sklepu i na światłach nie wyhamował i wjechał nam w tyłek:glass:

wczoraj nagle i momentalnie ścięło mnie z nóg
dostalam temperatury 39, telepało mnie z zimna, boli mnie każdy cm ciała:glass:
a pracy masa ;)

Małgosia, współczuję podwójnie. ::):
Ależ dziś była niesamowita pogoda. Tak nagle nadciągały chmury i lało, wiało. U Was też?
Co do prezentu, to w Bomi był bardzo duży wybór alkoholi, więc zdecydowałam się na to. Tym bardziej, że on lubi wina. Świetnie zapakowane, super butelka, taka fajna duża. Jutro jadę z prezentem :36_1_78: i z ... Miśkiem, bo nie ma kto z nim zostać. :noooo:

http://s7.suwaczek.com/200711191662.png