Skocz do zawartości
Forum

Ciąża zaraz po poronieniu ?? PILNE

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pierwszy test zrobiłam tydzień przed @@@ i nic nie wykazał... powtórzyłam go po siedmiu dniach, powstrzymywałam się żeby wcześniej go nie zrobić i nie robiłam sobie nadziei, ale drugi pokazał już dwie kreseczki :) jeśli nie możesz już wytrzymać to zrób test... zawsze go możesz powtórzyć!

Iwona i Łukasz Skraburscy (Gońda) wczoraj 20:07
Biorę udział w Konkursie Świ

ronia
Kochana zagnieżdżenie zarodka występuje ok 6-12 dnia po owulacji
tak więc za wcześnie narazie zdecydowanie
beta będzie dopiero po zagnieżdzeniu u ciebie w organizmie gdyż dopiero po zagnieżdżeniu się w endo zaczyna być produkowany hormon

Dzięki śliczne za wyczerpującą odpowiedz ;-) problem w tym że cierpliwości to mi zupełnie brakuje :D i chce widziec czy KOPULACJA OWOCNA heheh ;-) Pozdrawiam

Reggeneracyjna:hmm:

ja wiem że człowiek się niecierpliwi
sama to przeżywałam całkiem niedawno ale wiesz to niczego nie zmieni
nawet gorzej jak się nie udaje to pokładane nadzieje zaczynają topnieć człowiek popada w skrajności
żyć mu się nie chce myśli co ze mną nie tak, czemu nie teraz, co robimy źle, wkurza się na partnera a nóż widelec to jego wina ?

Nie ma co , jak ma być będzie. Traktuj siebie jakbyś była w ciąży pozytywne myślenie bardzo pomoga kochaj się nie dla prokreacji a dla własnej i partenra przyjemności

i pochwal się jak zobaczysz dwie kreseczki :) tym czasem zapraszam : http://parenting.pl/w-oczekiwaniu-na-bociana/10291-czekajace-na-ii-kreseczki-sezon-2-a-175.html#post1097495