Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
Pa cohenna do wieczora!!!

Witam z rana.
Wczoraj nie miałam jak siąść do kompa bo teść go koupował. My pojechaliśmy do babci po mleczko dla Amelki a on siadł a potem jak wtóciliśmy to dalej siedział. nawet jak sie spać połozyłam to też siedział....
jedno co mi się udało wywalczyć to nie pali u nas w pokoju, zebrał patę zary opieprz i jakoś to jest. bo wcześniej to w kwiatkahc pełno popiołu i pwtów miałam ;(

Dziubala
cohenna
Dziubala

Palili? Tzn., że Twój mąż też pali przy dziecku? Oj, ja bym nie odpuściła!!!

mąż nie ale oboje teściowe

Tzn., że mieszkacie pod jednym dachem ze swoimi mami?

mieszkamy razem a mnie już słów brakuje na to wszystko co się dzieje ;(
ze mną się nie licza bo ja wedle teścioerj to przybłędą jestm i do rodizny ni enależe
bo dom na nią stoi o ona jest pania
a mnie jak sięnie podeoba to droga wolna
żałaulją że dom zaczleismyurocić i wszelki oszczędności w nim utopiliśmu
tak można by było co ś myślec o przeproewadze
a tak to goła i wesołą jestm
taki stary wiejsi domek z 2 pokoi kuchni i sieni przerabiamy
dobudowaliśmy jedno pomieszczenie
i poddasze
jest stara kuchnia co chćę z niej salon zrobić
obok ich pokouj chce żeby tam był bilbioteczka i pokuj zabaw dla dziecka
tu gdziemy jesteśmy żeby oni przyszli
z sieni łazienka wymórowana
a dobudowane pomieszczenie to nowa kuchnia ma być
a my na górę do któregoś pokoiku bśmy poszli
ale nie wiem czy ciś z tego będzie

Cześć ::): ja na chwilę, bo strasznie dużo pracy... wczoraj mnie nie było, w poniedziałek po południu najpierw wymiotowała Ala a później ja... jej przeszło po 1 razie, nie ma gorączki, biegunki, trochę bardziej marudna i nie ma apetytu - tylko mleko i suche bułki.
Ja się męczyłam pół nocy, wczoraj nie miałam siły wstać z łóżka, więc wzięłam wolne, ale chorowanie przy biegającej Ali to pomyłka... no ale jak takiemu małemu smykowi wytłumaczyć, że mama chora... Dzisiaj się tu dowlokłam jakoś :Oczko: mam ważne rzeczy do zrobienia i chyba szefa od popołudnia, a na pewno od jutra.
Zajrzę do Was później. Nie poczytałam niestety co u Was... papa :Całus:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Czesc!!

Mielismy mila pobudke o 7.05. Tupot malych stop:smile: A teraz Stefus jest juz zmeczony, ale spac nie chce. Chyba skonczy sie na lulaniu:Padnięty:

cohenna
asia78
Pa cohenna do wieczora!!!

My pojechaliśmy do babci po mleczko dla Amelki ;(

A jakie mleko dajesz Amelce?? takie od krowy prosto??

Alutka7912

Asia a jak tam twoje odciski??:Oczko:

Nawet fajnie wyszly. Okazalo sie, ze Stefus ma niewiele mniejsza raczke od Polusi:surprised:Schly w piekarniku chyba ze 4h i nadal spody mokre lekko:oops:Polusia pomalowala plakatowka i jakos mi sie nie podobaja teraz. Takie gole byly ladniejsze:yes:

Alutka7912
Kwiaciarko w Dniu Imienin życzę Ci, aby udało Ci się wszystko co zaplanowałaś, żeby nie opuszczała Cię wytrwałość w dążeniu do celu i pogoda ducha na co dzień, żebyś była zdrowa i żeby spełniły sie wszystkie Twoje marzenia :Całus: :party::party: :flower2:

Od nas tez wszystkigo co najlepsze, niech Ci slonce zawsze swiecie a marzenia same spelniaja!!!

isa32
Cześć ::): ja na chwilę, bo strasznie dużo pracy... wczoraj mnie nie było, w poniedziałek po południu najpierw wymiotowała Ala a później ja... jej przeszło po 1 razie, nie ma gorączki, biegunki, trochę bardziej marudna i nie ma apetytu - tylko mleko i suche bułki.
Ja się męczyłam pół nocy, wczoraj nie miałam siły wstać z łóżka, więc wzięłam wolne, ale chorowanie przy biegającej Ali to pomyłka... no ale jak takiemu małemu smykowi wytłumaczyć, że mama chora... Dzisiaj się tu dowlokłam jakoś :Oczko: mam ważne rzeczy do zrobienia i chyba szefa od popołudnia, a na pewno od jutra.
Zajrzę do Was później. Nie poczytałam niestety co u Was... papa :Całus:

Wspolczuje przezyc, dzis juz lepiej?

Asia jak wczoraj do mnie zadzwoniłas to myslałam że to znowu jakaś baba dzwoni do mnie z ofertą ubezpieczenia albo czymś takim hehehehehehe.... Dopiero później zajarzyłam że to Ty :Oczko: Nie wyświetliło mi sie Twoje imie przy numerze....nie wiem dlaczego...chyba jeszcze raz wprowadze go do książki telefonicznej :Oczko: A tak swoją droga to masz bardzo przyjemny głos....bardzo podobny do mojej dobrej koleżanki ze szkoły średniej :Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png