Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

isa32
Alutka7912
Lema - super że nocka przespana :great: A z barierką na pewno coś wykombinujesz :wink:

Lema może szyba lub pleksi na całości... widziałam takie rozwiązania. U nas będą tralki pionowe, szczególnie, że jest pustka nad salonem, co przy dziecku też jest średnio przemyślanym rozwiązaniem :oops: ale jakim ładnym :Oczko:

Wlasnie o tym myslimy:yes: W ogole o tym nie pomyslalm, ze tralki poziome utworza drabinke:Nieśmiały: caly czas kombinowlaismy ile zrobic tych tralek, zeby Franio nie zmiescil sie pomiedzy nimi...

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Witam czwartkowo

U nas trochę lepsza nocka, bo Maciuś źle spał tylko przez pierwszą połowę nocki. Potem tak dobrze spał, że o 5.30 :Kiepsko: uznał, że jest wyspany, sekundę później dołączył do niego Adaś :Szok:. Wcześnie zaczął się dziś dzień, a za oknami mglisto i jakoś tak ponuro. Mam dziś sporo spraw do załatwienia, ma też wpaść koleżanka na kawę (dawno jej nie widziłam więc się cieszę) i jeszcze mam dziś usg piersi. I nie wiem jak to wszystko połączyć by Maciuś miał jeszcze drzemkę w domu i nie za późno odebrać Adasia z przedszkola.

Kajoszko kochana, moc najlepszych życzeń! Niech Ci zdrówko i szczęście dopisuje każdego dnia! :Całus:

Lema – zazdroszczę przespanej nocki :great:, ale ja też takiej doczekam :Oczko:

Babeczqo – a te czapki i szaliki w Tesco są ładne i dobrej jakości? Jest w czym wybierać?

Isa - fajne imię na królicek :Śmiech:

Alutko - nie przepracuj się :Oczko:

isa32
Alutka7912
Lema - super że nocka przespana :great: A z barierką na pewno coś wykombinujesz :wink:

Lema może szyba lub pleksi na całości... widziałam takie rozwiązania. U nas będą tralki pionowe, szczególnie, że jest pustka nad salonem, co przy dziecku też jest średnio przemyślanym rozwiązaniem :oops: ale jakim ładnym :Oczko:

Szyby to lepiej nie dawać w takim miejscu.

Dziubala
isa32
Alutka7912

Szyby to lepiej nie dawać w takim miejscu.

Dlaczego? Sa specjalne szyby, hartowane, ktore montuje sie w barierkach. My tego nie rozwazamy ze wzgledu na cene, za jakis czas jak uznamy, ze jest juz bezpiecznie, to zdemontujemy.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Isa, Lema - zapomniałam o szybach hartowanych :Nieśmiały:
A kolano, dziękuję, dziś lepiej, znaczy mniej boli. Wczoraj musiałam wziąć Apap bo nawet chodzić nie mogłam tylko syczałam z bólu. Niewiele pomógł ale mogłam przynajmniej chodzić bez syczenia :Oczko:. A dzieci kochniutkie były, Adaś co chwilę z troską pytał co mi się dzieje i pilnował Maciusia żeby po mnie nie skakał zbytnio :Oczko:. Naprawdę kochane dzieci były i niesamowite, że wyczuwają, że mają być wtedy grzeczniejsze :)