Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Lema

Na przyszly tydzien planowana jest przeprowadzka, wiec odpoczniecie troche od mojego jeczenia::): Tylko nie cieszcie sie przedwczesnie, bo znajac nasze szczescie i terminowosc realizacji naszych planow to bedzie jakis poslizg::): No i pozniej bede narzekala na wszystkie bledy, ktore wyjda dopiero po zamieszkaniu::):

no chyba Cię zaraz wirtualnie kopnę! Myśl, że się przeprowadzacie, a nie, że coś wypadnie :yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Dziubala
Musiałam wcześniej Maciusia wysłać na drzemkę bo muszę go dziś zawieźć do rodziców, a ja jadę na... masaż ciała :lol:. K mi kupił na imieniny karnet na kilka fajnych :Oczko: masaży. Zdążyłam o nim zapomnieć a jest ważny 3 m-ce. Dziś idę pierwszy raz, mam nadzieję, że lepiej się po nim poczuję :Śmiech:

och super, zobaczysz jak odżyjesz! przyjemnosci!!!
a jakie masz w karnecie?
warto wziac wyszczuplajacy olejek do masazu np.rebulid lub antycellulitowy Ziaja, jesli nie masz zabiegów, bo zwykłe masaże najczesciej sa na zwykłą oliwkę, chyba ze masz z zabiegami :Oczko:

Lema
Jaka macie telewizje cyfrowa?

cyfrowa kablówkę osiedlową :Oczko:
ale mini mini jest:yes:

asia78
Zapomnialam ze jestem na diecie i sie rozpedzilam. Nagotowalam wielki gar kapusniaku, chyba zaraz powysylam kazdej z Was po sloiku:smile:

ja kcem!!!:yipi:
uwielbiam a sama tego nie gotuje, a Vic też lubi, tylko ze sie tego tak jak bigosu nie da zrobic malo, a wszystko mrozić???

isa32
Dziubala
Lema – jak kolor się zgadza i L się podobają to już dużo :yes:. Nie wiem jak Ty, ale ja jestem dobrej myśli :Śmiech::Oczko:

ja też, bo naprawdę one bardziej pasują do Waszych wnętrz. P-3 są śliczne, wiem, bo sama takie mam :Oczko: ale one właśnie do mnie pasują,a do Ciebie te drugie. Mam nadzieję, że w efekcie stwierdzisz, że się pomylono na Waszą korzyść :yes:

tego ci zycze by sie spodobaly!

asia78
. A nie chce, musze sie z nim klasc ostatnio:takwyszlo:

u nas odpukać, Vic zaczal pieknie sam zasypiac, wreszcie zisciły sie moje marzenia o samodzielnym zasypianiu, kładę go, daję buziaka, mówię co będziemy robili jak się obudzi i wychodzę a on zasypia...:yipi:

ja weszlam na wagę i oniemiałam 2 kg mniej mimo zajedzonego sutego niedzielnego obiadu i sashimi sushi wlasnej roboty na kolację w ilosci sztuk chyba 10ciu:takwyszlo:

i usiadlam wlasnie do drugiego dzis posilku, pol miseczki platkow fitness z mlekiem na sniadanie, kawa ricore z mlekiem (teraz juz kolejna) czerwona herbata jedna wypita i kolejna zaparzona, a na talerzyku 2 skibki wloskiego chlepa - kazda z tapenada z oliwek - jedna z zielonych, druha z czarnych z suszonymi pomidorami, oszczednie, bo kalorie...do tego mozarella z pomidorkiem i odrobina oliwy...
zaraz sie rozpłynę:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

W kwestii usypiania to u nas niezmiennie Maciuś sam zasypia ::):. Po kąpaniu są buziaki dla wszystkich, na koniec jeszcze robi papa i ja albo K odprowadzam go do łóżka. Kładzie się z cudnym uśmiechem, przykryty po szyję (by po 5 minutach całkiem się rozkopać) :Śmiech:, ja wychodzę z pokoju i zamykam drzwi. Super sprawa :Oczko:. A potem jest chwila czasu tylko dla Adasia :)

Deva – na miejscu przekonam się o jakie dokładnie masaże chodzi. To ma być niespodzianka :Oczko:
Super ze spadkiem wagi :great:

Zbieramy się, miłego popołudnia :)

babeczqa
Wporzadku...K. mnie zawiozl...mama przyjechala juz o 6.30...Oliwka ja babcie zobaczyla o mamie zapomniala...Babcia bajki jej kupila gazetki z niespodziankami:oczko: zapomniala i bylo ok.
K. przyjechal do domu bawila sie ładnie, zjadła zupke jak nigdy nawet marchewke sobie zazyczyla:eee: no i jak dla mnie szok wielki bo prawdopodobnie zasnela w 2 minuty....az K. byl zdziwniony bez zadnego placzu jeku niczego!!!! i spala do 14.30 az ja niewrocilam...a bylam wczesnie bo niemusialam siedzien na wykladach bo mnie nieobowiazywaly.
Odebralam legitymacje i index no i pedem do domu bo tak sie za nia stesknilam...
Pozniej przyjechal moj tato - dziadek Oliwki no i zabawa byla do wieczora:yes:
Bardzo sie ciesze ze bylo wszystko dobrze bo to byl pierwszy raz dla Oliwki ze spala bez mamy jadla bez mamy itp...:lol: Ciesze sie niezmiernie:):)

Oliwka bardzo dzielna :brawo: dla niej!

Lema
Czesc.
Przyszlam na chwile, jestem wsciekla, zalamana i wszystko na raz. Mam nie takie drzwi jak zamawialam, reklamacja przynisola takie skutki, ze zostalam posadzona o klamstwo i bezczelnosc- ze nie spodobaly mi sie drzwi i probuje kosztem firmy wymienic sobie na ladniejsze.

:Szok:

Lema
Chcialam kupic Franiowi kozaczki w sobote i nie bylo::(: Bartkow, Geoxow w tej chwilii w ogole nie ma u nas, znalzlam jedne w dobrym rozmiarze, ale tak beznadziejne, ze sie nie nadaja zupelnie. Zostalo mi jeszcze CCC,ale jakos watpie, zebym cos znalazla. Chyba bede musiala mu kupic sama, bez mierzenia, w weekend bede w Olsztynie. No bo co? Ciagnac go ponad 100 km po buty?

ccc maja fajne buty ::):

babeczqa
J akupuje z CCC buty dla Oliwii i jeste bardzo zadowolona Kozaczki tez ma z ccc:)kiedys wstawialam fotke jakie:)

ja tez ! ::):

babeczqa
Oliwia spi.
Bez smoka..od razu lepiej ..wczoraj pierwszy dzien kiedy niewspominala wogole.

super, ze juz o smoku mowy niema

Lema
Jaka macie telewizje cyfrowa?

polsat cyfrowy

Asiu narożnik jest świetny ! ::):

Isa zdróweczka dla Alusi !!

Deva
miłego pobytu w Polsce ::):

Dziubal zuch ten Twój chłopczyk!

asia78
Lema a czy zalatwiliscie najwazniejsza sprawe?????? Mianowicie net w domu???

właśnie net najważniejszy :D:D:D

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

...a wiecie ze teraz najmodniejsze w makijazu sa kreski na powiece i blade blyszczace usta?

trudno się malnąc jak sie kosmetyczke ze wszystkim zostawilo w drugim mieszkaniu oddalonym o tysiac km...

nie mniej jednak dalam rade kreski cieniem i aplikatorem, puder transparentny lekko opalony opędzlowalam, rozswietlilam kulkami, jakis blyszczyk znalazlam, tusz z Avon z promocji i troche Armani Code za uszkiem i od razu czlek wyglada letko odmlodzony i swiezszy...
az slonko za oknem się ukłoniło ;)

co do kremikow - juz pisalam kiedys ale wyprobowalam nowy i polecam krem z Avon Anew Ultimate (on niby po 45r.ż. ale dermatolog mojej psiapsiolki powiedziala ze mozna jako kuracje uderzeniowa takiego kremu raz po raz uzywac tzn. jako kuracje cale opakowanie, a potem wrocic do swojego) faktycznie obiecuja poprawe wygladu po kilku dniach i faktycznie tak jest!!!
dla 30tek polecam serie Anew Rejuvenate oraz nową Reversalist po 35r.ż.

musze powiedziec ze od jakiegos czasu wrocilam do Avon, jakosc kosmetykow im sie bardzo poprawiła, i ceny sa w stosunku do jakosci nie najgorsze - bo pomimo iz do najtanszych nie naleza (za jakosc trzeba zaplacic, nie da rady inaczej) to sa o wiele tansze od markowych (Dior,Lancome) a jakos porównywalna, naprawde!
Pytajcie konsultantki o ich ofertę netto - to jest oferta na ktorej one maja jak najwiecej zarobic, bo ceny sa tam takie np.krem za 80zl mozna kupic za 30zl - i ja wlasnie z takiej oferty kosmetyki wybieram, nawet jak mam, to na zapas i wkladam do lodówki, bo wiadomo iz oferta jest raz na 2 tygodnie i nie zawsze sa w niej produkty ktore akurat by moim potrzebom odpowiadaly, a tak to zawsze mam - i jak mi sie skonczy opakowanie to nie kupuje byle czego by bylo...

ze sklepowych marek to polecam L'Oreala kremy reklamowane przez Penelope Cruz, baaardzo wydajne! lekkie, fajne kremiki i fajne dozowniki wyciskane, nie trzeba palcami w pudeleczku mieszac i myslec o nakladaniu patyczkiem czy cuś...

Lemo, to trzymam kciuki za udana, bezproblemowa, szybka przeprowadzkę i bezstresowe zainstalowanie sie w nowym domu oraz jak najszybsze zalatwienie dostępu do neta!!!

Asia zupka tak apetyczna ze klawiaturę poślinilam mimo iz dopiero co jadlam ;)

Dziubala napisz nam "po" jak było!

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

Deva widzę ze spec jesteś w sprawach kosmetyków :Oczko:

W kwestii makijażu u mnie niezmiennie podkład REVLON, kulki brązujące na policzki AVON, błyszczyk delikatny a na oko ciemna kreska podkreślająca moje kocie oczęta i cienie. Jasny perłowy od wewnętrznego kącika oka a od zewnątrz ziemny w zależności na co mam ochote to jest to albo ciemny fiolet, brąz, zgniły zielony :Oczko: albo coś jeszcze innego. Cienie to INGLOT, ORIFLAME i L'OREAL. Błyszczyk L'oreal Glam Shine 6h a tusz do rzęs to L'oreal Telescopic w złotym opakowaniu ::): Pozostaje wierna swoim kosmetykom :Oczko: Kremy to wiesz ja sie nie kremuje specjalnie :Oczko: Pod podkład nie daję kremu bo świeciłabym sie jak psu obroża :Oczko: a zimą na noc zwykła Nivea albo od Alusi Bambino. Na zmarszczki nie potrzebuję bo ja młoda siksa jestem, tylko 24 lata :Oczko:

A AVON faktycznie sie poprawił z jakością kosmetyków :yes: Moja mama lata już ożywa kremów z serii ANEW ::): W szczególności te w złotych słoiczkach ::): Zawsze je sobie chwaliła :yes: Ja z Avonu lubię żele podprysznic, smacznie pachną :lol: błyszczyki też kiedyś były fajne, ale zmieniają te błyszczyki i nazwy i swojego ulubionego nie mogłam zamawiać więc przeszłam na L'oreala.

Asiu ciał :Całus:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png