Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
Dziubala
Witam niedzielnie

Rzadko zaglądam wieczorem ale dziś mam misję :D. Szukam info podłogach panelowych i deskowych. Pooglądaliśmy ostatnio, gość (sprzedawca) nas w sklepie zaskoczył i teraz chcę o tym doczytać. Może znajdę jakieś ciekawe info.

Ja mam wszedzie parkiet i terakote. bo nie lubie paneli. Strasznie stukaja

To chyba na razie jedyny znany minus (albo jeden z dwóch) paneli. My w tym mieszkaniu mamy panele i nie widzę żeby stukały bardziej niż deski czy parkiety w domach w mieszkaniach znajomych.

asia78
Dziubala

Kwiaciarka – jeszcze mi się przypomniało, że widziałam kawałek programu w TV gdzie mówili, że na ból migrenowy jest m.in. czarna kawa. Zdziwiłam się, bo kiedyś chyba Ty pisałaś, że nie można i uzasadniałaś to, a tu się okazuje że można :yes:

A nie mowilam o kawie wtedy?:yes::wink:

Pamiętam, że pisałaś, że Twoja mama piła i stąd zaczęła Wasza dyskusja z Kwiaciarką :Oczko:

Dziubala,
dylematy parkietowo-panelowe miałam przed kilkoma laty. Wybrałam parkiet, bo lubię drewno, dodatkowo udało mi się wtedy znaleźć w atrakcyjnej cenie płytkę parkietową (mozaika) z drzewa egzotycznego merbau, które mam teraz... uwaga... w kuchni. W pozostałej części mieszkania parkiet był bukowy, jest ok, ale w porównaniu z tym egzotycznym jest słabiutki.
Dylemat nie jest prosty do rozwiązania, zarówno parkiet jak i panele mają swoje plusy i minusy. U mnie wybór nie był racjonalny, po prostu merbau mnie urzekł i... był w porównywalnej cenie jak panele.
Życzę owocnych decyzji.

A w ogóle pozdrawiam noworocznie.
Za nami pierwsza noc Jasia poza domem bez nas, u dziadków. Pobyt udany, bez problemów, płaczów itp. Właściwie placze były przy rozstaniu z dziadkami. Bardzo się cieszę z drugiej strony... doszło do mnie, że mamy za sobą mały przełom.

http://www.suwaczek.pl/cache/f5f28db712.png

http://images6.fotosik.pl/343/ffc4bd148e4caa66.jpg

agagt
Dziubala,
dylematy parkietowo-panelowe miałam przed kilkoma laty. Wybrałam parkiet, bo lubię drewno, dodatkowo udało mi się wtedy znaleźć w atrakcyjnej cenie płytkę parkietową (mozaika) z drzewa egzotycznego merbau, które mam teraz... uwaga... w kuchni. W pozostałej części mieszkania parkiet był bukowy, jest ok, ale w porównaniu z tym egzotycznym jest słabiutki.
Dylemat nie jest prosty do rozwiązania, zarówno parkiet jak i panele mają swoje plusy i minusy. U mnie wybór nie był racjonalny, po prostu merbau mnie urzekł i... był w porównywalnej cenie jak panele.
Życzę owocnych decyzji.

A w ogóle pozdrawiam noworocznie.
Za nami pierwsza noc Jasia poza domem bez nas, u dziadków. Pobyt udany, bez problemów, płaczów itp. Właściwie placze były przy rozstaniu z dziadkami. Bardzo się cieszę z drugiej strony... doszło do mnie, że mamy za sobą mały przełom.

Ja mam parkiet, bo byl tanszy od paneli:lol::surprised:Kosztowal 28zl