Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wtorkowo :)

Zalatana byłam wczoraj, dziś też nie lepiej, ale wreszcie mogę usiąść na 4 literach :D. Mam chwilę czasu więc od razu wchodzę na... fo :lol:. Popołudniu jedziemy popatrzeć jak K. gra w meczu "ligowym" :Śmiech:
A weekend mieliśmy super ::):, w piątek był brat z Kacperkiem, potem przyjechali nasi serdeczni przyjaciele. W sobotę padało, szkoda, bo chcieliśmy im pokazać kilka fajnych miejsc, ale jeszcze będzie okazja :). Niedziela z ładną pogodą, chłopaki dostali pierwsze prezenty na DD, trzeba im dawkować wrażenia :)

:kawa: i :Całus: dla Wszystkich :)

Stefek wyjechal tak zaaferowany, ze az mnie nie zauwazyl a przechodzil w odleglosci pol metra:yes: A. zalatwial autokar i czekal z tym kierowca przed przedszkolem. No wyszli:lol: grupa krasnalkow w takich samych czapkach z plecakami:sofunny:No mowie Wam komedia. I jedna dziewczynka mowi do mnie:" Mamo Stefana jedziemy do zoo do Leonowa". Zaladowali sie, jeden oczywiscie juz wskoczyl za kolko:sofunny: i pojechali

Czesc!!

Odwiozlam dzieciaki i Stefan pobiegl pierwszy. Wchodze do szatni a on siedzi i placze lzami jak groch:Szok: Co sie okazalo? Ze nie chce isc na golo tzn bez skarpetek:takwyszlo:Zawolalam pani, zadzwonilam do A. zeby przywiozl z domu i jakims cudem udalo mi sie go przekonac, ze pani na golo, mama na golo. No i mial nowy samochodzik co zmienia kolor, wiec poszedl. Przyszla pani dyr i pyta co sie stalo. No to ja jej mowie a ona poleciala do sali i go pochwalila, ze jak fajnie jak mu chlodno, ze na golo jest:yes:Mam nadzieje, ze nie bedzie sie juz denerwowal, ze skarpetek nie ma. Nie lubie skarpetek i sandalow:takwyszlo:

Asia, dzieciom moze ciezko sie przestawic.
A w przedszkolu nie zostwiacie dodatkowych ubran do ewentualnego przebrania w razie potrzeby?
U Mikolaja maja plastikowe boxy i na stanie caly zestaw majteczki, skarpetki, spodnie, koszulki, bluzy, kurtki/spodnie p. deszczowe i kalosze. Ja zostawiam tez dodatkowe adidaski.
Bardzo czesto sie przydaja, szczegolnie jak padaja deszcze.

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Czesc::):

Mama moja sie calkeim rozlozyla- zaczela ok 13 wymiotowac, potem biegunka, na wieczor goraczka. Jelitowka jak nic::(: Franio poki co dobrze, tylko apetyt ma mniejszy. Dalam mu od razu probiotyk, teraz mozna chyba tylko czekac:yes:

Francik pojechal dizs na wycieczke- w planach przejazd bryczka i lepienie z gliny,ciekawe jakie bedzie mial wrazenia::): A ja sie stresuje, ze sie zarazil od babci i na tej wycieczce beda klopoty. Ech, zycie matki:Oczko:

Po poludniu przyjezdzaja dziadkowie i nawet druga babcia, bo akurat jest na miejscu, bedzie skuter i basen, o ile basen dojdzie, ma byc dzis, zobaczymy. Wzielam w koncu basen 7 w 1, z pompa, filtrem, pokrywa, mata pod spod, jakimis tabletakimi itp. Oby sie sprawdzil:yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png