Skocz do zawartości
Forum

ZUM a karmienie-pomocy :(

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli gdzieś jest taki temat, to chetnie przeszukam forum... choć teraz to juz mi nic nie pomoże.. jeszcze się nie położyłam wczoraj a pogorszyło mi sie bardzo ( niech to będzie przestroga dla innych) mam krwiomocz i potworny ból podbrzusza. Idę do lekarza ale marnie to widzę:36_2_54:
Inka dziekuję :* gdzies widziała jak sie dziekuje za post ale nie potrafie znaleźć.... oj kiepsko dzis ze mną...

....

W takim wypadku to tylko i wylacznie lekarz moze ci pomoc
Ale znam ten bol niestety mamy krotka cewke moczowa i czesto lapiemy zapalenia
Jak juz ci sie polepszy warto co jakis czas stosowac kuracje gdzie zakwaszasz mocz albo brac profilaktycznie zurawine ja juz od jakiegos czasu nie lapie ZUM
Oby szybko teraz przeszlo

Unfortunately, my daydreams about being skinny are always interrupted by the sound of my own chewing.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57644.png

Jestem.. i wcale mi nie do śmiechu, mam furagin i tyle w zasadzie, no nie licząc jeszcze tego, że mam natychmiast odstawić dziecko od piersi booooo... jest za duże iiiiiiiii.... ani to dla mnie dobre a napewno niedobre dla dziecka, które nabawi sie próchnicy ( a sądząc po minie pewnie też jakiejś choroby), no!
Łatwo sie mówi...

....

Trzy serca ja nie dawno tez przechodzilam zum. Bylo strasznie... pieklo swedzialo, bolalo wrecz przy oddawaniu moczu.... nie przyjemne uczucie... No i co do tego co mi pomoglo to urosept + masc clotrimazolum... pomoglo juz po 3 dniach. A co do uroseptu to karmiac mozna go brac bo to sa tabletki ziolowe::):
A zapytam tak z ciekawosci jak dlu0go karmisz piersia?? Ja karmilam 15 m-cy i przestalam tylko dlatego ze chcielismy zaczac starania nad drugim malenstwem, ale ogolnie na kazdej wizycie chwalili nas za to ze tak dlugo karmimy malego...
Pozdrawiam

Ewcia gratuluję kolejnego dzidzia!
Poprawiłam swoją wypowiedź bo sie machnełam z miesiącami mojej kruszynki. Misia ma rok i pięć miesięcy. Biorę ten furagin i nadal karmię, bo doszukałam się ze mogę a zreszta mój ginekolog powiedział, że mogę ma też żurawinę Ja to sie boje chorować, bo nawet jak miałam zaplenie piersi to się lekarka rzucała, zeby odstawic dziecko od zaraz, bo ona mi da antybiotyk. Córeńka miała wtedy 11 miesięcy ( nie wzięłam odciągałam robiłam okłady i pomocy szukała w necie) Nie rozumiem tej kobiety.. zeby napadac na matke, ze karmi swoje dziecko.
Ja uważam się za mistrza świata, że z moimi kłoptami karmię :D
Dziekuje wszytskim za zainteresowanie moim problemem i odpowiedzi!
A tak z czystej ciekawości ewcia jak odstawiłaś, bo mnie wydaje się to niemożliwe..

....