Skocz do zawartości
Forum

Maj Maj Maj Majówki Mamusie I Ich Dzieciątka 2006 !!!

Madzix

Rekomendowane odpowiedzi

hej hej

melduje sie z pracy..
u nas ok, jestesmy cali i zdrowi;-)
chociaz ja sie tak rozleniwiłam w te wolne dni ze ciezko wrocic do obowiazków;-(
Sylwester mielismy pół na pół tzn. troche u znajomych troche w domku, ale było przemiło i sympatycznie;-)))

wracam do pracy!!!

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

Grzecha
Brawo dla pierwszej odwaznej :)
Ale żenska częśc Twojej rodziny to kobietki z klasa, wszystkie takie arytokratyczne blondynki :) Ty jestes do mamci podobna. Ładnie Aduś wyglądał na Świętach, choineczka w tle też super! Sylewstrem się nie przejmuj, będą fajniejsze :)

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

Madzix ja wlasnie podziwiam uzebienia Twojego synusia, moj taki wciaz szczerbaty :) Masz racje, kolor blond u mnie w rodzinie dominuje od pokolen. Kazda probowala zmiany, ale najlepiej czujemy sie jako blondynki. Ta choinka to u rodzicow tak, aby byla, zwykle mama stroi taka do sufitu i zajmuje jej to poltora dnia, ale tym razem sobie odpuscila. Jutro zrobie zdjecie naszej tu w Warszawie, mysle, ze nikt nie pobije mnie wielkoscia choinki :):) Widze, ze kanape tez masz jasna. Masz jakis cudowny srodek do czyszczenia. Ja kupilam jakis i to dosc drogi, ale srednio dziala :)

Grzecha
Ale sobie tu we dwie słodzimy, hi, hi. Jutro dziewczyny zobacza :) Dzięki za komplementy, moja pierwsza żywa choinka i powiedziałam, że zawsze już chce żywą!
Na motorku jeździ sam. W domu i po dworzu. Nawet godzine potrafi jeździć na nim. Przejeżdża z jednego placu zabaw na drugi :)
Jestes jedna z niewielu osób które stwierdzaja, ze Kubi jest do mnie podobny. Prawie wszyscy mówia, że skóra zdarta z Mariusza :)

A kanapę masz taką fakturowana czy gładką? Ja mam gładką, ale w pracy miałam taka z kropeczkami wypustakami i tamta bardzi się brudziła, od siadania, normalnie od jeansów, wtedy myłam ją wodą z mydłem i szczotką.
Wow jaka koszulka z Tomasem, gdyby to Juniorek Ani Bi zobaczył :)