Skocz do zawartości
Forum

Jaki wózek?

Rekomendowane odpowiedzi

Casual jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuudny mi się S6 podoba bardzo tylko niestety za wysoka cena za 3w1 :(

rozmawiałam z jedną dziewczyną co ma ten wózek Coletto austin i przysłała mi dodatkowe fotki i ta spacerówka mi się podoba :D
mimo kubelkowego siedzenia jest dosc plaska po polozeniu :)

Mama Dominika (16.07.2001), Oskara (02.07.2005), Nikosia (25.06.2009) i Małgosi (07.08.2013)

hej
Anka83 widze ze masz ten sam problem co ja kiedy małego przełożyc do spacerówki(Bartuś zaczyna się nie mieścic do gondoli). Byłam ostatnio na usg bioderek i pytałam lekarki kiedy można małego przeniesc do spacerówki to powiedziała zeby poczekac conajmniej do 8 miesiaca kiedy dziecko zacznie samo siadac.wiec stwierdziłam ze juz zaczekam do wiosny z ta spacerówka:)

20 Maja skończyłem roczek:)
Bartuś

agulaf
Anya ja go nie urzytkuje, ale z tego co widze na zdjęciu to ma bardzo wąskie i małe siedzisko w spacerówce, obejrzyj go sobie dobrze na zywo i wtedy zdecyduj:)

agulaf tam są 2 siedziska-jedno małe do 18 miesiąca i drugie większe od 18 miesiąca. Ewentualnie ten:
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: SPEEDI SX + akcesoria ZESTAW PROMOCJA I

mam jeszcze trochę czasu na wybór :Śmiech:

Nie ma dla mnie większego szczęścia niż świadomość, że moje dzieci s

Anya bardzo fajny ten wózek Quinny Buzz,ja już go oglądałam(na żywo) i powiem szczerze,że bardzo mi się podoba.Najważniejsze,że jest mały po złożeniu i można zamontować siedzisko tyłem albo przodem do kierunku jazdy(czego w innych spacerówkach raczej nie ma).Na zdjęciu siedzisko wydaje się o wiele mniejsze niż w rzeczywistości a kolory są trochę jaśniejsze niż na dołączonych obrazkach...:Śmiech:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-18941.png

Witam wszystkie mamusie :)
Mam pytanie odnośnie wózka X-Lander XT. Wklejam przykładową aukcję z Allegro:
X-LANDER XT, GONDOLA +SPACERÓWKA +X-BAG III(W-wa) (502505164) - Aukcje internetowe Allegro My chcemy od razu dokupić fotelik, dostępne na niektórych aukcjach.

Jeśli ktoś używa takiego wózka, to czy może polecić czy wręcz przeciwnie?
Chodzi mi tu głównie o wytrzymałość, prowadzenie i wygodę dzidziusia. Walory estetyczne schodzą na dalszy plan, bo wiadomo o gustach się nie dyskutuje :) Nam takie trójkołowiec się po prostu podoba :)
Aha, jeszcze chciałabym wiedzieć jak wygląda on po złożeniu. Da się to cudo zapakować do bagażnika?
Wiem, że jest dość ciężki, ale to akurat nie jest dla mnie problem, bo nosić go nie będę.

Z góry dziękuję za pomoc.

Daffodil
Witam wszystkie mamusie :)
Mam pytanie odnośnie wózka X-Lander XT. Wklejam przykładową aukcję z Allegro:
X-LANDER XT, GONDOLA +SPACERÓWKA +X-BAG III(W-wa) (502505164) - Aukcje internetowe Allegro My chcemy od razu dokupić fotelik, dostępne na niektórych aukcjach.

Jeśli ktoś używa takiego wózka, to czy może polecić czy wręcz przeciwnie?
Chodzi mi tu głównie o wytrzymałość, prowadzenie i wygodę dzidziusia. Walory estetyczne schodzą na dalszy plan, bo wiadomo o gustach się nie dyskutuje :) Nam takie trójkołowiec się po prostu podoba :)
Aha, jeszcze chciałabym wiedzieć jak wygląda on po złożeniu. Da się to cudo zapakować do bagażnika?
Wiem, że jest dość ciężki, ale to akurat nie jest dla mnie problem, bo nosić go nie będę.

Z góry dziękuję za pomoc.

witaj
ja mam x landera ax(model z 4 kółkami przednie skrętne)prowadzi sie ten wózek super, nie ma problemu jak jest piasek czy lesna dróżka.Co do wygody dzidziusia to musze powiedziec , ze średnio.Mnie Bartuś do 4 miesiaca wogóle nie chciał jezdzic w wózku, myślałam ze ma za twardo(ten model nie ma amortyzatorów)upuściłam powietrza z kół, ale małemu dalej sie nie podobało.....nie wiem co było tego przyczyną.
jak dla mnie wózek super,teraz i Bartusiowi sie bardzo podoba::):ja nie mam tego fotelika co da się wpiąc w stelaz wózka i bardzo żałuje, jest to naprawde fajna bardzo przybatna rzecz, więc jak bedziesz kupowac to kup sobie cały komplet

20 Maja skończyłem roczek:)
Bartuś

Nie wiem Basiu nic na temat Balleriny ... poza tym że jest na paskach chyba i jest bardzo mięciutki ...

My dziś w sklepie oglądalismy nowy model Mikrusa ... ale na ich stroniew nie ma wzmianki o tym wóżku :/
a wygląda fajnie ...

na niemieckiej stronie znalazłam tylko ich ten wózek
http://www.bobas.de/onlineshop/X07-gruen3.jpg
http://www.bobas.de/onlineshop/X07-gruen1.jpg

Mama Dominika (16.07.2001), Oskara (02.07.2005), Nikosia (25.06.2009) i Małgosi (07.08.2013)

My długo wybieraliśmy wózek dla naszej małej, ale w końcu znaleźliśmy taki, jakiego szukaliśmy.
Wg nas wózek miał być wielofunkcyjny, niezbyt ciężki, ładny ;) i niedrogi. Zdecydowaliśmy się na wózek Mikado Boston i po 1,5 miesiąca użytkowania mogę stwierdzić, że póki co jesteśmy bardzo zadowoleni! Zresztą jak kupowaliśmy go, sprzedawca powiedział nam, że akurat te wózki i wózki Roan rzadko kiedy są reklamowane, bo po prostu są raczej bezawaryjne, więc mam nadzieję, że i nasz nie będzie oddawany do naprawy ;)
W każdym razie cały zestaw (stelaż, gondola, spacerówka, fotelik, adapter do fotelika) kosztował nas niecałe 1200 zł, co wg mnie jest ceną w sam raz.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-26026.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68097.png