Skocz do zawartości
Forum

Poszukuję uczestnika z Indonezji do krótkiego wywiadu.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim! Jestem Nikko Gubatana – filipińskim studentem, który uczęszcza na zajęcia z języka indonezyjskiego. Poszukuję osoby z Indonezji, która zechciałaby wziąć udział w krótkim wywiadzie przez Google Meet. Będą to tylko podstawowe pytania na Twój temat (imię, wiek, hobby itp.). Ja będę zadawał pytania po indonezyjsku, tłumacząc je jednocześnie na angielski, Ty natomiast odpowiadać będziesz wyłącznie po indonezyjsku. Twój udział byłby dla mnie ogromną pomocą w zaliczeniu tego przedmiotu. Bardzo dziękuję! 

W dniu 25/3/2026 o 4:13 PM, devon9 napisał(a):

Cześć wszystkim! Jestem Nikko Gubatana – filipińskim studentem, który uczęszcza na zajęcia z języka indonezyjskiego. Poszukuję osoby z Indonezji, która zechciałaby wziąć udział w krótkim wywiadzie przez Google Meet. Będą to tylko podstawowe pytania na Twój temat (imię, wiek, hobby itp.). Ja będę zadawał pytania po indonezyjsku, tłumacząc je jednocześnie na angielski, Ty natomiast odpowiadać będziesz wyłącznie po indonezyjsku. Twój udział byłby dla  https://9apps.ooo/ mnie ogromną pomocą w zaliczeniu tego przedmiotu. Bardzo dziękuję! 

I got this,...