Skocz do zawartości
Forum

Ciąża przez płyn preejakulacyjny?

Rekomendowane odpowiedzi

shiroyu
Błagam pomóżcie!!
Jestem nowa na forum i chciałbym dowiedzieć się czy jestem w ciąży. Współżyłam z chłopakiem 24 marca i wówczas on na chwilę włożył penisa do pochwy bez gumki, jednak nie doszedł w ogóle później. Był to mój 18 dzień cyklu i akurat to był przedostatni dzień płodny :(. Mój chłopak twierdzi, że nie czuł, by wydostawał się z jego członka płyn preejakulacyjny ( nawet pewnie i tak nie mógłby tego odczuwać). 4 kwietnia dostałam okres, to trzy dni wcześniej niż powinnam. W okresie między miesiączkami byłam chora i też zdenerwowana tą całą sprawą ;( Mój okres jest jakiś dziwny, mam obecnie czwarty dzień, a jego jest mniej niż zazwyczaj. Może tylko panikuję i mam złudne wrażenia? Robiłam jeden test ciążowy i wynik wyszedł negatywny. Czy powinnam zrobic kolejny?
czytałam różne rzeczy o tym całym płynie preejakulacyjnym i już sama nie wiem, co mam o tym myśleć.

shiroyu my nie jesteśmy lekarzami, żeby stwierdzić czy jesteś w ciąży. Szanse są zawsze - mniejsze lub większe, ale są. Wiesz jak nie chcesz z zaskoczenia zostać mamą to proponuję się zabezpieczać. W dzisiejszych czasach mamy do wyboru tyle sposobów, że zawsze znajdziesz coś dla siebie.

shiroyu
Tak, mam świadomość, że nie jesteście lekarzami, jednak macie na pewno większe doświadczenie i wiedzę niz ja....

Może i mamy większe doświadczenie niż Ty, nie mniej jednak nie potrafimy jeszcze wyczytywać z oczu obecności ciąży. Najlepiej będzie jak wybierzesz się do lekarza.

Oopsy Daisy
Inkaaa
shiroyu
Tak, mam świadomość, że nie jesteście lekarzami, jednak macie na pewno większe doświadczenie i wiedzę niz ja....

Może i mamy większe doświadczenie niż Ty, nie mniej jednak nie potrafimy jeszcze wyczytywać z oczu obecności ciąży. Najlepiej będzie jak wybierzesz się do lekarza.

:sofunny: :sofunny:

Wybaczcie, ale nie mogłam się powstrzymać

Oopsy coś nie tak? :lol::36_15_9: