Skocz do zawartości
Forum

Mamuśki z Polski i nie tylko :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość basica31

Gunia_G
edzia274
Guniu a może przegonimy ich trochę po dworze??? Jak sie zmęczą to moze szybciej pójdą spać:Śmiech:

Edziu ale nie teraz bo mam obiad nastawiony, noooo wlasnie obiad zaraz wracam ide do niego zerknac :Szok:

ja tez musze zaczac robic dzisiaj spagetti carbonare wiec pol godziny i gotowe ale jeszcze po zakupy musze isc no i KAWE

edzia274 Guniu a może przegonimy ich trochę po dworze??? Jak sie zmęczą to moze szybciej pójdą spać
a potem tez spacerek nas czeka
jeszcze raz buziaki i milosnego dzionka Wam wszystkim zycze

basica31
Tuśka
Basiu - spojrzałam na Twój suwaczek i tak mnie cos zstanowiło - Julka jest młodsza do Mateusza (on z lipca, ona z sierpnia), więć chyba masz cos nie tak na suwaczku...

bo ona jest z sierpnia 04.08.2006

No to na suwaczku powinno być 1 rok, 6 miesięcy, .... dni
no chyba, że ja już przez tę gorączkę źle myślę

Gość basica31

Tuśka
basica31
Tuśka
Basiu - spojrzałam na Twój suwaczek i tak mnie cos zstanowiło - Julka jest młodsza do Mateusza (on z lipca, ona z sierpnia), więć chyba masz cos nie tak na suwaczku...

bo ona jest z sierpnia 04.08.2006

No to na suwaczku powinno być 1 rok, 6 miesięcy, .... dni
no chyba, że ja już przez tę gorączkę źle myślę

moze sie pomylilam pozniej wstawie jeszcze raz dzieki ze zwrocilas mi uwage bo jak wstawialam e suwaczki to Julke mialam na kolanach:sofunny::sofunny::sofunny:
papapapa

Gość basica31

Tusiu mialas racje :Całus:
Guniu czy ty chcesz mnie z nog powalic na dzin dobry??? wkleilas mojego Piotrusia z balonikiem:Całus:
musze jeszcze szybciutko upiec sernik i mam wszystko gotowe bo odkurzanie i mycie podlog sobie odpuszczam w koncu walentyki sa nie:lol: