Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Gosia no właśnie dlatego pytałam, bo Kuba ostatnio nabył dużo nowych umiejętności. Oby rzeczywiscie wyszedł o własnych siłach!!!
Magda zołnierz w okopach:sofunny:
A co do nocek, to oczywioscie nie mam sie co równac do Ciebie, ale sa duzo gorsze niz jakis miesiac temu.

A co do roczku, to ja sie modle, zeby była pogoda i zebym mogła go zorganizowac na ogrodzie, bo w chacie tyle ludzi nie pomieszcze:Kiepsko:

andzia
Gosia no właśnie dlatego pytałam, bo Kuba ostatnio nabył dużo nowych umiejętności. Oby rzeczywiscie wyszedł o własnych siłach!!!
Magda zołnierz w okopach:sofunny:
A co do nocek, to oczywioscie nie mam sie co równac do Ciebie, ale sa duzo gorsze niz jakis miesiac temu.

A co do roczku, to ja sie modle, zeby była pogoda i zebym mogła go zorganizowac na ogrodzie, bo w chacie tyle ludzi nie pomieszcze:Kiepsko:

U was to już praktycznie za miesiąc impreza:)

andzia
Cafe współczuje takiej atmosfery. Moja tez mi cisnienie podnosi, ale szkoda słów.
Co do roczku, to tez myslałam o knajpce(tez mam stół tylko na 6 osób:Oczko:), ale szkoda mi kasy...

no my tez chcemy skromnie....musze w koncu pojsc zorientowac sie ile taka przyjemnosc nas wyniesie....jesli ceny mnie powala to zrobimy szybka kawke u moich rodzicow i tyle....tymbardziej ze taka atmosfera i z tesciami,i z bratem K-chrzesntym olka....