Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Klaudia cudne fotki Frania :) Jak sie zmienil i jaka ma fajna czuprynke! Slodziarz na maksa!
My ciagle cycujemy. Niby tez mam dosyc, ale z drugiej strony baaardzo to lubie. Poza tym przeraza mnie to odstawianie. Michałowi nie chca wyjsc zabki, a bardzo mu dokuczaja, jakos w tym momencie nie mam serca zabierac mu cyca :(
Ale jak juz bedziemy gotowi to na pewno zrobie tak jak Wy :)
U nas karmienie podobnie jak u Beaty. 2 razy w dzien, potem na noc, no i ostatnio w nocy wlasnie co 2h :( Gdyby nie to to wcale bym nie rozwazala konca cycowania.

Gosia butki bardzo fajne. No i wygladaja na wygodne.

Rena gratki za 3000 posta :)

Kasioleqq kombinuj innego kompa!

Bylismy dzisiaj u znajomych u ktorych ostatnio bylismy chwile na weselu. Obejrzelismy film i foty. Co mieli sesje!!! Nigdy czegos takiego nei widzialam. Do tego teledysk ze zdjec, muzyka szal - nie jakas pioseneczka tylko muzyka jak z filmu. Normalnie bajka. No, ale dali za to 3 000. Jak dla mnie to abstrakcja.

Ide spac, bo cos nie w humorze jestem :(
Buziaki!

Witam,
takiego dnia jak dzisiaj miałam najgorszemu wrogowi nie życzę!!!
Zołzy taaaaaaakie marudy, wciąż przy moich nogach............druga drzemka trwała niecałe pół godziny, zwariowac mozna. Na szczescie po południu sie przejasniło, wiec troche pospacerowalismy.
K. mne tez wkurzył, wrocił z pracy jak ja sie akurat szykowałam z trójcą na spacer, nie musze chyba mówic co oznacza wyszykowanie trójki dzieciaków i siebie, a ten obiad w łapę i wszystko w pompie. A ja tak marze, zeby choc raz po powrocie zabrał dzieciaki na spacer, zebym to ja mogłą zostac i cos zrobic...Na palcach jednej reki policze, ile razy był z dziewczynami spacerowac.
Jutro bunt-obiadu nie ma. I nie sprzatam. I mam wszystko w dupie.

Popołudniu jeszcze ciotka przywiozła mi wiadro truskawek i dopiero sie z nimi uporałam, czesc zamroziłam, czesc do zjedzenia, zrobiłam koktail i tarte

Jak ktoś chetny, jeszcze troche zostałohttp://lh6.ggpht.com/_YFFZ-PuKg3A/Sjf5BY4BbLI/AAAAAAAAAI8/5opGmUmMdxA/s512/Obraz%20337.jpg

rena gratki na 3000 posta:great:
Gosia śliczne butki i fajnie z sesją Mi się tez tak marzyło, ale nie wyszło:( I mieliśmy tylko 2 h w dniu ślubu, a ja miałam kupę pomysłow, na które zabrakło czasu.
Veronica Magda dobrze radzi, jedzcie sami, wybawicie sie, odpoczniecie.
kasioleqq fajnie tak wyjsc sie oderwac. I kombinujcie szybko kompa.
Magda goń złe humory!!!
Beata, Magda podziwiam Was z tymi cycami:o_master:

kobiety kolega się rozmyślił i kompa mamy do jutra rana, może się rozmyśli i zostawi do jutra wieczora;/
Magda Beata podziwiam Was za te cycusiowanie, ale z drugiej strony zazdroszczę Wam tego, i uswiadomilam sobie ostatnio ze gdyby nie to że jestem tak nerwowa, to może i do dziś miala bym pokarm i do dziś byśmy jechali na cycu...no ale cóz ludzka głupota nie zna granić...;(
Andzia ja jestem chętna na Twoje ciacho, u mnie dzień też marudzenia, Kacper spał dziś tylko raz i to 40min jakby tego było mało, to jeszcze podczas spaceru, i tak nic nie mogłam zrobić...do tego u mnie ta sama sytuacja R.wrócił z roboty i zasiadł w fotelu właczył TV i siedzi z dupą, a ja kompanie przebieranie zabawianie itd,itp. myślałam że szlag mnie trafi...no ale cóż jak to on mówi: "po zym my kobiety jesteśmy wiecznie zmęczone???",...
Klaudia my juz dawno nie jesmy mleka w nocy, tak jak powiedzial Wasz pediatra zoladeczek musi troszkę odpocząć, dlatego ja malemu daje wodę lub herbatkę jak się budzi w nocy...
Magda miłej nocy i obyś jutro miala lepszy humor:*** a z tymi sesjami to faktycznie niektore są abstrakcyjne:) ale jak się je ogląda to aż ciary po plecach przechodzą, no i mają też cene od której ciary przechodzą...;/

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Witam, za mna fatalna noc, Maryśka ma katar i zaczyna kaszlec, od 5-tej jestesmy na nogach, Zosia spała do 7-mej i nie wiem jak mi sie uda położyć je razem na drzemke, bo marysia juz przeciera oczy!!!

W dodatku rano spadł mi telefon(troche mu w tym pomogłam:takwyszlo:) i pękł wyświetlacz!!!
Ja chce na księzyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miłego dnia wszystkim!!!

Witam porannie:)
Myślałam że nie będę pierwsza, a tutaj niespodzianka:)
U nas noc super... teraz ja sobie zrobiłam kawkę, a po kawie czeka mnie sprzątanie... musze dom doprowadzić do jako takiego stanu...
Andzia tarta wygląda przepysznie!! a co do sesji to ja własnie mam nadzieję, że w inny dzień niż sobota będą nam mogli poświęcić więcej czasu:) aaa no i nie wiem czy pisałam ale małego na sesję też bierzemy:)
Magda, Beata ja też was podziwiam za karmienie! i trochę zazdroszczę bo ja małego praktycznie wogóle nie karmiłam:(

witam się i ja:)

u nas nocka nie do końca ok, bo Pituś się obudzil koło 2 i okropnie płakał, strasznie krzyczał..więc wzielam go do nas do łóżka...no i spal z nami do 6, potem do 8 się bawił, i zasnąl ale spal zaledwie 20min, więc pewne szykuje się taki dzień jak wczoraj, a teraz tłucze mnie po głowie i szarpie za wlosy, chyba znów mu zęby idą ,bo taki jest niespokojny;/ oby te zębole już wyszly...

Witam sie i ja!
U nas nocka w standardzie, czyli gad plakal co jakis czas, ale na szczescie wstal o 8, wiec chociaz troszke odespalam. Teraz lezy i piszczy.

Andzia ale zaczelas dzien! Oby teraz juz bylo tylko lepiej.

Z tym cycowaniem u nas to jest tak, ze bardzo juz bym chciala skonczyc, ale jak pomysle, ze juz go wiecej nie przystawie do cyca to az serducho boli i nie moge sie zdecydowac :lup:
Glupia jestem i tyle!

Zasnęły-razem-ufff...ale lekko nie było. Maryśka wyraźnie przeziebiona, kaszle i smara, a ja jak na złość nie moge znalezc fridy, pewnie Stachu znowu gdzies zasiał.

Za oknem słoneczko, ale piździ jak za cara:(

Gosia super, ze Kuba pojedzie z Wami na sesje, my mamy tez kilka zdjec ze Stasiem, ale takich amatorskich...
Kasioleqq przeciez u Was juz duzo zebów:Oczko:
Magda odstawisz Michała i zrobisz sobie drugie bobo:D

Andzia no tak duzo kochana, ale chyba idzie lewa dwójka na dole...a poza tym wszystkie moglyby już wuleźć bo ile mozna się meczyć...;) moglyby wszystkie na raz i bezbolesnie wychodzić...;)
Magda no tak jak pisałąm jest chlodno, byłam z psem chwilę to mnie zpiździlo jak nie wiem;( więc taka sobie ta pogoda...;(