Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Jak leżałam w szpitalu przed porodem Stasia, to dosrawałyśmy takei karteczki specjalne do zapisy ruchów. Muszę je później poszukać, bo nie pamiętam dokładnie, ale 10 to chyba miało byż na godzinę!!!

Mnie też już tak nie kopią jak wcześniej! Najczęściej wieczorem, jak się w końcu trochu położę:)

Hej baabeczki ja dopiero wróciłam z miasta od lekarza ...
cafe co do ruchów to dobrze mówisz tak mówił lekarz też że kiedy jest aktywne to min 10 ruchów ale mówił też, że ponmad połowa dzdzioki jest aktywna ok 22 i w nocy a w dzień śpią i są ;leniwe także nie ma czym się martwić!!!
u mnie wszystko ok !
a co do mojego kręgosłupa to lekarz powiedział, że tak już będzie, że będzie mnie bolał i nie ma na to rady :(

ale się nasiedziałam dzisiaj u lekarza :( jeszcze te wstrętne papiery do zus musieliśmy wypisac o zasiłek rehablitacyjny maskara ile z tym zachodu jest wszystkie dokum,enty trzeba kserować kartę ciąży dokumenty od lekarza itd!!! jeszce musze lecieć z tym do zusu i z powrotem do lekarza!!!
ehhh szkoda gadać
ale powiem wam, że spotkałam u lekarza koleżankę ze szkoły która trzy tyg temu rodziła i miała w wózku małego Tomusia taki słodki, że szok!!!

pytałam ją trochę o szpital, poród itd. na szpital nie narzekała ale ogólnie mówiła, że poród miała ciężki i nie chciała opowiadać bo nie chce mnie straszyć :) może i dobrze
to chyba na tyle :)
lece wziąć relaksującą kąpiel i choć raz przelecieć pracę dla przypomnienia trzymajcie za mnie kciuki jutro jak tylko wrócę napisze jak mi poszło :)