Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

moje chlopaki spia...ja mam tyyyyyyyyyle roboty....ale co tam....wole zajrzec do was
strwierdzilismy ze niedziele spedzamyw domu....bylismy tylko pokupic pare dupereli i z glowy....

michalek sliczny.....suuuuper ze rodzice sypneli kaska...na pewno sie przyda,prawda?ja mam blender brauna i jestem zadowolona

i trio zarąbiste!andziula pewnie nie wiesz co ze soba zrobic jak dziewczyn nie ma,co??

Andzia trio rewelacja! Znowu spytam: Zosia po lewej???
Niby trojca podobna do siebie, ale dziewczyny zdecydowanie sa tez podobne do Ciebie :), bo Stasinek to tak nie za bardzo.

Cafe odpocznij kobito choc troszeczke!

Dziewczyny dzieki za podpowiedz co do blendera. Wlasnie brauna mam upatrzonego :)

Beata ale masz super, ze Izunia pije z butli. Kupie ten kubek Canpola - zobaczymy!

Witam wieczorowo:)
Ja w sumie nie czuje, że koniec weekendu bo jutro P. jest z nami w domu... pierwszy raz pracuje w poniedziałek w domu i się bardzo cieszę:))))) My rozwieźliśmy kolejną część zaproszeń... mały marudny ale jakoś dało radę... Szkoda tylko, że na swojego rocznego kuzyna zareagował po spaniu takim rykiem, że musieliśmy uciekać...
Andzia trójca rewelacja!!! A zębami nie straszę... jak się nie pojawią do roczku to dostanie na urodziny sztuczną szczękę!

magda_79
Andzia trio rewelacja! Znowu spytam: Zosia po lewej???
Niby trojca podobna do siebie, ale dziewczyny zdecydowanie sa tez podobne do Ciebie :), bo Stasinek to tak nie za bardzo.

!

Magda Zosia po prawej, z zabawką w ręce:)
A Stachu to cały Kuba, zreszta zołzy tez są do niego podobne, mają K. włosy i oczy.
Jak znajde jakies Stasia zdjecie w ich wieku, to Wam wrzuce.

Za nami całkiem sympatyczna niedziela, Stachu był na medal, wczoraj wieczorem powiedziałam mu, ze jak bedzie dzis równie niegrzeczny, to nie pojedzie na wycieczke. I sie chłopak przejal, słodził mi co chwile, jak Ty pieknie wygladasz, jaki pyszny obiadek zrobiłaś:D A w ogóle to ma Reisefieber, rano zapakował plecak kupą żarcia i co chwilę sprawdzał, czy oby nikt mu nic nie podżarł:)
Po południu poszliśmy na lody, pozniej na plac zabaw, zołzy wróciły przed 19-ta, szybkie mleko i spac. k. pojechał teraz na polowanie, a ja znowu sama...zycie...

Justynka fajnie, ze weselicho udane, Ja tam nie załuje, ze miałam impreze, zawsze to kupa wspomnień.
Magda wykonteplowałaś się?
Gosia fajnie z ta praca P. Tylko ciekawe, czy mu dacie z KUbą pracowac???:D

justynka1984
czesc dziewczyny...jak tam po weekendzie???bo ja dobrze wesele jedno odbebnione teraz nastepne za tydzien....
powiem szczerze ze bylo fajnie ale nie zaluje ze ja nie mialam wesela....nic specjalnego....

Fajnie, że jesteś zadowolona:) ale ja myślę tak jak Andzia... wesele kogoś to zwykła impreza co innego Twoje własne weselicho... ja nie chciałabym żeby mnie to omineło:) aaa i jeszcze z jednego się ciesze, że Kuba nie będzie miał odwiecznego dylematu i nie zada mi nigdy pytania dlaczego go nie było na weselu rodziców:)

Cholera, nie rozpoznalam dziewczyn :hahaha:
A ja pamietam ktores z Twoich zdjec z ziewczynami i byly bardzo do Ciebie podobne.
Stasiu zaj.....y!!!

A ja tak sie wykontemplowalam, ze przez ostatnia godzine uzupelnialam dziennik P., bo szkoda mi go bylo jak sie meczyl. A troche liczenia jest :)

Justynka super, ze weselicho udane! Ja jakos nie mam ochoty na swoje. Ni lubie byc w centrum zainteresowania, a po drugie nie cierpie (nie umiem) tanczyc w parze :hahaha:
No i nie lubie innych wesel, wiec luzik :)

Andzia ale ja w ogole nie potrafie tanczyc w parze. Nie chodzi o to, ze slabo. W OGOLE!
Jest to powodem ogromnego stresu jak mam isc na wesele. A P. mnie nie nauczy, bo on tez super tancerzem nie jest.

a na weselu na ktorym ostatnio bylismy chwile para mloda jako pierwszy taniec miala rumbe. No i moja kumpela to perfekcjonistka, wszystko bylo na tip top. taniec oczywiscie tez, za to jej maz - co chwila sie gubil. Wszyscy sie smiali, a ona bidulka wsciekla :)

magda_79
Andzia ale ja w ogole nie potrafie tanczyc w parze. Nie chodzi o to, ze slabo. W OGOLE!
Jest to powodem ogromnego stresu jak mam isc na wesele. A P. mnie nie nauczy, bo on tez super tancerzem nie jest.

a na weselu na ktorym ostatnio bylismy chwile para mloda jako pierwszy taniec miala rumbe. No i moja kumpela to perfekcjonistka, wszystko bylo na tip top. taniec oczywiscie tez, za to jej maz - co chwila sie gubil. Wszyscy sie smiali, a ona bidulka wsciekla :)

Dla mnie długo to taz było stresem, a teraz wyluzowała, gorzej właśnie jak poprosi mnie jakis super-tancerz, a ja się motam. Ale bardzo, bardzo chciałabym się nauczyć kilku fajnych tancow. Sciagnełam kiedys nawet z netu jakis kurs, krok po kroku pokazane, ale K. jakos niechetny do nauki:(

stas po prostu swietny.....i te loki.....chcialabym,zeby olus mial dluugoe wloski
goska fajnie ,ze jutro bedziecie w trojke....wlasnie ciekawe jak to bedzie,czy kubulek da popracowac no i czy P sie zmobilizuje do pracy....bo wiadomo,jak to w domu-zawsze cos lepszego niz praca

u mnie z tancem raczej marnie....ale jakos mnie to nie martwi

czesc dziewczyny

za nami calkiem udana niedziela, po obiadku pojechalismy do tesciow na dzialke, dostalismy czeresnie i inne smakolyki potem jeszcze spacerek, mlody byl bardzo grzeczny i szybciutko zasnal
a jezeli chodzi o tance to ja moge z kazdym tanczyc tylko nie z moim A, bo wtedy nie daje sie prowadzic :sofunny:
Andzia fajna niedziele mialas przynajmniej troszke odpoczelas od dziewczyn, a stasiu z lokami boski, ciekawe co mojemu lysolkowi urosnie
Justynka dobrze ze wesele udane
Gosia dobrze masz ze jutro P w domu, ciekawe ja ta jego praca bedzie wygladala

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641