Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Beata super, ze juz wrocilas do nas!
To zle samopoczucie po prostu wynika ze zmeczenia. Wiadomo jak to na cycu - raczej duzo czasu na sen nie ma, Ty jeszcze masz Jasia. Ale mysle, ze to wszystko wina tesciowki. Teraz powolutku dojdziesz do siebie! :hahaha:

Gosia oby Kubie tak nie zostalo to siedzenie przed lustrem :sofunny:

Do mnie przed chwila dzwonil P., ze tesciowka mu powiedziala, ze jednak pralka jest dobra i mozemy ja zabrac. Teraz to ja juz w ogole nic z tego nie rozumiem :lup:

Popołudnie miałam straszne, dziewczyny pospały jakieś 6-8 minut, bo Stachu hałasował i do samego wieczora były nie do zniesienia, chyba tez zeby im dokuczaja...dziąsła spuchnięte na maxa!!!
Poszłam ze STachem do sklepu i tradycyjnie stojąc juz w kolejce do kasy, dałam mu 1,20 na kulkę loda-niedaleko kas jest stoisko z lodami. Za chwilę podszedł, że mam iść do Pani, bo mu zabrakło pieniedzy, okazało się, że kupił sobie 3 kulki:Zakręcony::Zakręcony::Zakręcony:
Jak mu pozniej tłumaczyłam, ze tak nie wolno robic, bo gdybym nie miała wiecej pieniedzy przy sobie, to pani mogłąby wezwac policje itd., odparł mi ze spkojem:Mama, przeciez obok jest Pekało:D, tam pracuje babcia, ona by nam dała!!!

mlody zasnal dzisiaj bez kapieli i musialam czekac az sie obudzi, ale udalo sie i juz wykapany spi, a ja popoludniu musialam jakies szybkie zakupki bo jutro corka wyjezdza na wycieczke wroci 10 wiec nie bede miala pomocnika brrr, jeszcze panna zazyczyla sobie farbowanie wlosow i czekam zeby jej zmyc
Andzia bardzo pomyslowy ten twoj Stasiu :sofunny:
Beata mam nadzieje ze juz komp bedzie sprawny, a gin mnie tez czeka, w szpitalu z powodu bolu brzucha bylam dokladnie kamienie w pecherzyku zolciowym
Magda to odwalilas kawal roboty, ja umowilam sie z mama ze jutro zabierze bartka a ja postaram sie umyc okna - o ile nie bedzie padalo

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

witajcie wieczorkiem
my zaliczylismy dzsiaj spacerek i zakupy....przy okazji zauwazylam w dzieciowym, że sa nowe dania z gerbera i bobovity w nowych słoiczkach, penee z tuńczykiem, lasagnie, kurczak z pieczarkami...podazają tropem...kupilam tunczyka, kukrudze, pomidora i ugotrowalam marcelowi obiad z tunczyka ::): W dzieciowym kupoila tez takie majtki trenerki z otworem an wklady, iw sumei wygladaja jak pieluchy wielorazowe, tylko nie kolorowe...a kosztuja 7, 5 sztuka z canpola...i wziela 2 op, bo nam troche tych wielorazowych brakuje....i jescze sie pochwalę, ze kupilam marcelkowi w netto basenik dmuchany muchomor...zdjecia ponizej :photo: