Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ale się rozpisałyście:) Ja ogólnie dziś wściekła jestem:/ mam nadzieje że mi przejdzie...widze kobietki że wy się we wszystko zaopatrujecie a ja daleko w polu...obiecałam sobie że w lipcu zaczne... zobaczymy. Za chwile się przejde bo obok mnie otworzyli jakiś nowy dzidziusiowy sklep, zobacze co tam mają...może mi się humor poprawi....

Gość kwiatuszek9876

hej tak was czytam i polecam wam stanik do karmienia specjalny bardzo sie przydaje ja kupilam w sklepie i dalam za niego jak sie nie myle 30 zl . Co do wkladek laktacyjnech to wstrzymajcie sie z kupnem najlepiej kupcie sobie po porodzie ja kupilam i wogole nie uzywalam poniewaz nie mialam nawalu pokarmu i nic mi nie lecialo i teraz calal paczka lezy . A co do majtek to w kaliszu nie kaza trzeba chodzic bez ale oczywiscie my zakladalysmy normalne ale mialysmy za darmo podpaski .

Cześć dzieczyny:)
Ja wczoraj padłam o 19 :) ale jestem wyspana że hoho teraz siadam i pisze, bo wczoraj nic nie zrobiłam:/ miałam taki dzień że szkoda gadać...
veronica z tym kakao to bardzo dobry pomysł chyba sobie zrobie:)
Ja wczoraj się dowiedziałam, że od bratowej dostaniemy łóżeczko, przewijak, taki fajny śpiworek do wózka, pełno ciuszków - bo jeszcze od jej siostry, a więc w sumie do dzidziusia to ja mam więcej niż mi się wydaje;)