Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

I ja się witam, korzystając z okazji, ze dziewczyny walczą z pojazdami ciężkimi starszego brata:oczko:
Ciężką noc miałam, nie mogłam zasnąć, do 2-giej się wierciłam, a pózniej jeszcze przyszła taaaaka burza, deszcz tak walił w rolety:Szok: i nie wiem, o której w końcu padłam. Dużo kawy dziś potrzebuje!!!

Cafe, Gosia zdrówka dla chłopaków!!!
Gosia super z pracą P.!!!
Cafe tez planowałam sie dzis polenic...

Gosia pewnie, ze strasznie przykro jak ktos bliski takie rzeczy mowi. Mi jest przykro nawet jesli to "tylko" tesciowa. A Tobie cukrzyca pozwolila miec cudownego Kubusia to i drugie dzieciatko mozesz miec :)
A z praca P. super!!! Ale w porzadku szef!

Cafe odpoczywaj jesli tylko mozesz i len sie ile sie da. Niedlugo praca sie zacznie i bedzie trudniej.

Zdrowka dla Kubusia i Olka!

Andzia, Vercia duzo sil Wam zycze na dzisiejszy dzien. Co jak co, ale o niewyspaniu wiem wszystko :hahaha:

Ale u nas dla odmiany nocka super. Przede wszystkim mlody do nas przyszedl dopiero o 5.30. Pogadal pol godziny i pospalismy do 7.30! No i spal 4,5 h bez pobudki, wiec to swieto. Musze przyznac, ze sie wyspalam. Oby tak czesciej. Tylko w nocy bolal mnie brzuch i ponad godzine nie spalam, ale i tak nie jest zle :)

A teraz sobie odpoczywam, chata posprzatana, mlody sie grzecznie bawi.

no i ja jestem
mlody zasnal z mega wyciem!! ehh....osttanio cięzko zasypia....siada...kula się...obraca a za choleręnie chce zasnać...i tak męczymy się 20 minu, czasem dlużej nim zaśnie na dobre....
Magda, Gosiamm nie przejmujcie się komentarzami dot, drugiej dzidzi....moja mama ma 3 dzieci a tez mi powiedziała, ze najlepiej jest mieć jedno!!!!
Cafe macie jakiś żlobek na oku??? Ja jakoś nie jestem przekonana do tego typu instytucji, może dlatego, że pracowalam jako nauczyciel w szkoło-przedszkolu.... Jak dla mnie to za duzy stres dla dziecka....po za tym w państwówce wiadomo jakie podejście...szkoda gadać!!!! Jak już to radze prywatne z mlodymi opiekunkami, dopiero po studiach! Takie osoby mają zupelnie inne podejscie do dziecka niz stare baby po liceum nauczycielskim! U mnie w pracy starsze kolezanki mialy takie praktyki porządkowe na lekcji, że ja gdybyn miala u nich w klasie moje dziecko to mialyby do czynienia z kuratorium oswiaty!! Aż żal ściska, że takie osoby pracują!! Eekty pracy sa oszałamiające ale wsyztsko w zastraseniu i stresie!!