Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafeja też mam takie koszule jeszcze po Stachu, do szpitala się przydały, ale w domu już ich później nie używałam!!! Wróciłąm do swoich pidżamek. Tym bardziej, że na początku i tak spoałam z pieluchą w cyckach, żeby mleko nie wyciekło!!!

Pamiętam jak robiliśmy Stasia chrzciny, miał wtedy ok. 2 miesięcy no i poszłam do spowiedzi. Przed wyjściem go nakarmiłam i odciągnęłam resztę pokarmu, a w stanik włożyłam oczywiście wkładki. Stoję sobie w tej kolejce do spowiedzi, wszystko się jakoś przeciąga i tak sobie tylko pomyślałam: "ciekawe czy mały nie płacze"...i w tym momencie 2 ogromne plamy mleka na bluzce!!! Mówię Wam, tragedia. No więc w tył zwrot i biegiem do domu:)

veronica_20
Andzia wrzuć coś na ten temat w końcu masz doświadczenie w tych sprawach :)

Ja nie miałam takich staników, bo też nie lubię takich miękkich. Już teraz w ciąży kupiłam sobie 3 większe, bo biust mi się straaaaaaasznie powiększył, i myśle, że stykną na później. Chociaż wiem, że kobiety sobie je chwalą, także ciężko mi coś doradzać.

Ja w ogóle jeżeli chodzi o karmienie, to i tak zawsze robiłam to gdzieś na uboczu, bo jakoś krępowało mnie karmienie przy ludziach, więc odpinałam stanik i podnosiłam do góry!!!
A co do wkładek to nawet nie pamiętam, ale ja chyba tez używałam Johnsona. Wiem, że w Selgrosie były najtańsze:):):)

andzia
veronica_20
Andzia wrzuć coś na ten temat w końcu masz doświadczenie w tych sprawach :)

Ja nie miałam takich staników, bo też nie lubię takich miękkich. Już teraz w ciąży kupiłam sobie 3 większe, bo biust mi się straaaaaaasznie powiększył, i myśle, że stykną na później. Chociaż wiem, że kobiety sobie je chwalą, także ciężko mi coś doradzać.

Ja w ogóle jeżeli chodzi o karmienie, to i tak zawsze robiłam to gdzieś na uboczu, bo jakoś krępowało mnie karmienie przy ludziach, więc odpinałam stanik i podnosiłam do góry!!!
A co do wkładek to nawet nie pamiętam, ale ja chyba tez używałam Johnsona. Wiem, że w Selgrosie były najtańsze:):):)

.....no widzcie.....wiec moznai bez tych staniorow....byle bylo nam wygodnie

cafe ja myślę, że z jeden kupię .... ja teraz mam 85 D a podobno do karmienia kupuje się rozmiar większe bo już więcej piersi się nie powiększa, a teraz w ciąży mam bawełniane nie usztywniane triumpfha ale bardzo dobrze podtrzymują biust bo są głębokie i mają grube ramiączka ja jestem zadowolona :) w usztywnianym moje cyce wyglądają jak donice :Śmiech::Śmiech:

Cafe alez ja wcale tak nie myślę:)

Ja też nienawidzę czegoś kupować tylko dlatego, że musze!!!
A koszule kupiłam sobie takie zwykłe, tylko, że większe.
A w pracy na pożegnanie dostałam od dziewczyn z biura pidżamkę, też zwykła, tylko większą i bardzo fajnie się w niej śpi. Spodnie za kolana i krótki rękaw. Tylko jest maga różowa...zrobiły to specjalnie, bo ja się zawsze nabijałam z różu:)