Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Tak pozno, a ja pierwsza??? No wiem, ze weekend, ale bez przesady :)
My juz po 1 spacerku, nie wiem czy uda sie wyjsc na kolejny, bo malemu strasznie dokuczaja zeby.
Mam nadzieje, ze u Was tez jest taka piekna pogoda. U nas wrecz upalnie. a ja nie mam spodni letnich dla malego, a o sobie to juz nie wspominam. Chodze w jednych jeansach, bo nic innego nie mam :(

My mieliśmy dość udaną niedzielę. Rano powiedzieliśmy Stasiowi, że mamy dla niego niespodziankę z okazji Dnia dziecka. Tak się przejął, ze grzeczny był jak nigdy, pow. nawet: Mamuś, Ty sobie odpocznij, a ja się pobawię z dziewczynami. I nawet się pobawił. Przed 10-ta zabraliśmy go do samochodu i pojechaliśmy, całą drogę nas meczył, gdzie jedziemy, oczywiście zorientował się, ze do Poznania, ale nie spodziewał się, ze do kina. Niestety"Potwory kontra obcy", które sobie wybrał beznadziejne, a po wyjściu z kina zapytał, czy pojedziemy w koncu po ta niespodziankę:D
Jakies 5 km przed domem natrafiliśmy na takie grado-bicie, ze szok:Szok: W zyciu jeszcze czegos takiego nie widziałam. Schowalismy sie na najblizszej Stacji benzynowej, inaczej by nam chyba szybe w aucie zbiło:Niespodzianka:
Pozniej pojechalismy do moich rodziców i przepekalismy u nich do samego wieczora, obzarłam sie znowu jak prosie:Kiepsko:

Witajcie dziweczyny:)
Ja tylko na chwilę... my jeszcze u moich rodziców! Okazało się, że jutro musimy jechać do Łodzi od rana i mały musi zostać z moją mamą, a więc bezsensu było wracać do domu...
U nas jakoś do 15 była bardzo ładna pogoda, a teraz znów leje deszcz:/ oglądałam prognozę, a tam nic lepiej:/ cały czas zimno i deszcz:/ masakra jakaś....

po mlodego drzemce pakuje sie i idziemy do moich rodzicow!bo nie wytrzymam tutaj sama z tym rojbrem!
wczoraj caly dzien malowalismy....urobilismy sie do szescianu ....od srody dalsza czesc ....
olus z tesciami-pierwszsy raz...jakos dal rade - gorzej ze mna-jak jest a moja mamuska to jestem spokojna...a z tesciowa to roznie bywa....ona ty tylko am am am -najlpiej zeby ciagle jadl....no i wiecznie narzeka,ze pewnie mu zimno!!!
no ale tragedii nie bylo a niestety od czasu do czasu olus bedzie pod ich opieka

dlaczego musimy byc od kogos zawsze zalezni????ehhhh.....

Cafe co sie dzieje? Dobrze, ze mozesz pojechac do rodzicow i troszke odsapnac!
Andzia fajny dzien wczoraj mieliscie!

A u nas upaly. Wczoraj czekalismy do wieczora, zeby wyjsc z maly, bo bylo za goraco.
Dzisiaj tez sie tak zapowiada, wiec zycze Wam, zeby i do Was doszla taka piekna pogoda.

U nas nocka koszmarna, maly od 3 do 5 nie spal, spiewal, rzucal sie itp. P. go w koncu uspil na rekach.
My wczoraj wyladowalismy u tesciow na obiedzie. Nie bylo zle, nawet malym byli zainteresowani ;)

Aha, decyzja podjeta - przechodze do strazy. Juz wczoraj zadzwonilam do swojej bylej-przyszlej szefowej :)

no my jestesmy dobrej mysli,ze damy sobie rade ....najbardziej zaluje,ze moja siostra wyjezdza na 2 miesiace...bo teraz juz sie wprawila ,i baaaardzo chetnie zajmuje sie olkiem...a bardzo by mi sie przydala jej pomoc....no ale wiadomo,ma wlasne zycie....
tesciowa opiekuje sie dziecmi szwagra......moja mamuska pracuje a tata po operacji wiec nie mamy nikogo....

Hello:)

Stasiu ma dziś DD w przedszkolu, każdy musiał przyjsc w stroju karnawałowym i w tych strojach mieli przemarsz przez miasto Zapakowałam dziewczyny do wózka i pojechałyśmy zobaczyć, niestety nie wziełam aparatu:(
W drodze powrotnej laski zasneły, przeniosłam je do łózeczek i spia dalej:)
A ja sie zabieram za obiadek, na 16-ta jedziemy z nimi do lekarza.

Cafe duuużo sił i cierpliwości.
Magda dobrze, ze tesciowa wykazuje choć troszke zainteresowania, zobaczysz, ze z czasem bedzie lepiej!!!Od kiedy zaczynasz prace?
rena trzymam kciuki za szybkie wyjscie ze szpitala