Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

gosiammm
Witajcie wieczorowo:)
Cafe ja też stwierdziłam, że najpierw będę próbować licytować używane, a jak się nie uda to kupię nowy stolik:)
A Kuba ma katar:alajjj: wczoraj dziewczyny dostały katar, a dzisiaj Kuba zaczął kichać i smary lecą:alajjj:

goska olek tez ma katar....nasz chrzesniak na antybiotykach....K tez cos pobiera....a ja mam goraczke od 3 dni:lup: znow cos w powietrzu chyba wisi

gosiammm
Cafe zdrówka dla was wszystkich!!!
Mi nie pozostało nic innego jak jutro aptekę odwiedzić i coś pokupić....ehhh...najgorsze jest to, że Kuba nie pozwoli dotknąć sobie nosa:/

no ja mialam przeboje z malym....bo dobre dwa mies nie uzywalismy fridy....ale dzisiaj juz luzik....
polecam nasivin....no i u nas na razie wit c i wapno...jak nie przejdzie albo pojawi sie kaszel czy goraczka to ruszymy do lekarza

Ciesze się, że wam się podoba:) Coś takiego właśnie szukałam w takiej kolorystyce:)
Cafe bardzo dobry pomysł, żeby tylko kupić kwiatki i samemu zrobić:) Na ślub cywilny miałam bukiecik, który mama poszła kupić do kwiaciarni i powiedziała, że to bukiet na imieniny dla mnie (miałam w ten sam dzień) wybrała rodzaj i kolr kwiatów no i bukiet nie kosztował więcej z powodu bycia "ślubnym" bukietem;)
Ja też zmykam:) Miłego weekendy wszystkim życzę:)

witam sie wieczorowo, ja zasiadlam a wszytskie zniknely....

ja na jutro mam tyle planow ze chyba do was nie dam rady zajrzec...rano do fryzjera i mam zamiar jechac na targ do miasta a potem jeszcze solarium i do rodzicow jak wroce to moze machne jakis obiad ale nie wiem czy to juz nie bedzie pozne popoludnie....a o 18 na panienski....ale sie wyszaleje.....nareszcie jakas impreza.....

gosia bukiet super....ja mialam bardzo duzy i wiszacy a ciezki byl masakrycznie i placilam za niego 50zł i do tego byl jeszcze bukiecik dla meza.....

zdrowka dla wszytskich mam i dzieciaczkow....

aha kasiolegg sciska wszytskich a z laptopem nic sie jeszcze nie wyjasnilo.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Byliśmy na badaniach z dziewczynami, zapłaciliśmy 200 zł:Szok:
Pozniej głupki dwa postanowilismy zrobic zakupy z naszymi kochanymi córeczkami w Lidlu-pierwszy i ostatni raz. Jechaliśmy oczywiście dwoma wozkami, nie mozna ich było z oka spuścić, bo te siedziska w wozkach mało stabilne...w kolejce do kasy zaczeły marudzic, trzeba je było wziac na rece, wiec pakowanie zakupów było cudne:Kiepsko:

Gosia śliczny bukiecik!!! I zdrówka dla Kuby. U nas tez najlepiej sie sprawdza Nasivin.
Cafe fajne plany z tym lumpkiem, jak juz go otworzycie to na pewno nawiedze Kobylin i licze na jakies znizki po znajomosci:Oczko:
I zdrowka dla Was!!!
Veronica coś ostatnio czesto tesciówke odwiedzasz:Oczko:
Ja tez ostatnio pije kawe za kawa, az mi sie czasem rece trzesa.
Miałam ostatnio pytac, palisz, czy rzuciłaś???
rena no właśnie, hop hop?
Anielinka super, ze Amelka je Twoje obiadki. Jak przygotowania do chrzcin? Wszystko załatwione?
Justynka
udanej imprezki jutro, ale Ci zazdroszcze!!!
Magda:o master: dla P. oczywiscie, nie dla Ciebie leniwcze:Oczko:

czesc dziewczyny witam sie porannie

i stawiam duzaaa kawe

moje dziecko przed chwilka przebralam w ciuszki i czystego pampersa a ten siedzi teraz w kojcu i kupsztala wali...ten to ma wyczucie...nie mogl w tego starego.....ale wie ze na rozrabial bo siedzi cicho i tylko na mnie zerka.....

a nocka w miare pobudka po 4 na karmienie i teraz przed 7 i powiem wam ze jestem wyspana jak nigdy, a pogoda u nas do bani chyba targu u nas nie bedzie....

andzia ja z olkiem jak jezdze na zakupy to zawsze z kims i to zazwyczaj na alarmie wychodzimy....ale lubi go brac bo przynajmniej zawsze jest z nami dluzej.....jak sie pracuje to kazdy czas jest dobry nawet jak bardzo marudzi.....ostatnio bylam z tesciowa i olek zaczal marudzic gdzies w polowie zakupow i pozniej juz przy kasie okazalo sie ze mu kupsko przeszkadzalo i dlatego sie tak darl nawet na rekach.....jak go przebralam byla cisza

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam
Jusstynka ja prosze kawe raz!
Andzia to kupe kasy wydaliśce na badaniaalemoże wsyztsko się wyjaśni!!
aaa wracajac do tesciowej to nie amm wyjscia to jedyna moja odskocznia, no i moge zostawic u niej na chwile marcela....ipo za nia nie mamnikogo w rodzinie kogo moge odwiedzic....i marcel bardzo lubi wies....sad...kurki...itd....jak jest ciepło to tam jest raj w sadize, na łące alejak pogoda sie spieprxyto trzeba w gumofilcach jechac...:sofunny:
Andzia nie palę już! Czasem popalam jak sie wkurzę ale to sporadycznie.......osttanio na wielkanoc :oczko: