Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć kobity,
idę na spacer ze Stasiem, może go podrzuce gdzieś na sł€żbę, chociaż na 2 godzinki, co by trochę poleżeć!!!

Dzosiaj miałam koszmarną noc, małemu się śniło, że mu ktoś zjadł wszystkie żelki (!!!!!!!!!!!!!!!!) i ryczała jak oszalały!!!

Miłego dzionka, do póżniej!!!

Veronicaja w sprawię imienia niestety nie pomogę. Dla chłopców mieliśmy imiona: ANtek i Franek.

no ja cos nie moge znalezc ladnych....wiec kupilam moim zdaniem najlepsze z tych co sa:):)ja wiem,ze nie ma to znaczenia .....w kazdym razie mam juz dwie,i z glowy.....obie sa takie specjalne dla mam kar miacych.....jedyny plus,ze bawelniane,w dobrym gatunku.....nie wiem czy dwie wystarcza.....wszsytko zalezy ile bede w szpitalu....moze lepeiej jesccze jedna dokupic?

Witanko,
zaprowadziłam Stasia do teściowej, sama do mnie zadzwoniła, a i on się chętnie zgodził!!!
Także Cafe nogi do góry i 2 godz. błogiego lenistwa:)

Ja wczoraj kupiłam klapki, brzydkie jak kupa, ale stwierdziłam, że muszę coś kopniecznie kupić, bo jak będę mieć całą wypraweczkę, to może mnbie szpital ominie...no i udało się:)

Anoukjak znam życie, to ja też będę codziennie do przebiórki:)

Veronicaa ja nadal nie wiem, która wersja imienia ładniejsza...

skończyłam już porządki i mam chwilkę dla siebie :)
co do koszuli to ja kupiłam dwie na tergu takie sobie nic ładnego tyle, że odpinane z przodu do karmienia zastanawiam się czy nie kupić sobie jeszcze jednej dla mam kamiących takiej specjalnej ja zamierzam wziąć 4 koszule jak leżałam w zeszłym roku na laparoskopii to byłam w szpitalu 4 dni a 5 koszul wybrudziłam po zabiegu to od samego podkładu miałam całą upapraną :(