Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
magda_79
No, ale zlitowal sie nade mna i jeszcze przed wyjsciem do pracy poodkurzal i pomyl podlogi. Dobry z niego chlopina!

:o_master::o_master::o_master:

Smiejecie sie? Ostatnio gdzies sie spieszylismy i tak na szybko sprzatalismy (P.. zdazyl machnac drzwi i fronty szafek w kuchni - to u niego standardowe sprzatanie :lup:), a on przed wyjsciem sie mnie pyta czy moglby tak szybciutko okno umyc!!! :lup::lup::lup:
Czy to jest normalne?

magda_79
andzia
magda_79
No, ale zlitowal sie nade mna i jeszcze przed wyjsciem do pracy poodkurzal i pomyl podlogi. Dobry z niego chlopina!

:o_master::o_master::o_master:

Smiejecie sie? Ostatnio gdzies sie spieszylismy i tak na szybko sprzatalismy (P.. zdazyl machnac drzwi i fronty szafek w kuchni - to u niego standardowe sprzatanie :lup:), a on przed wyjsciem sie mnie pyta czy moglby tak szybciutko okno umyc!!! :lup::lup::lup:
Czy to jest normalne?

:sofunny::sofunny::sofunny:

a tak serio....taki facet to skarb....mimo wsszsytko.....

cafe82
magda_79
A u nas lalo cala noc i rano, a teraz widze, ze slonce wychodzi. Moze uda sie jednak wyjsc na spacer.

A w ogole to 3 sierpnia wracam do pracy :(

o cholera....wiem,ze pewnie drazni cie ten temat ale co z michalkiem?

Raczej mnie martwi ten temat. Wracam na 4/5 etatu, wiec 1 dzien wolny. No chyba, ze znajda jakis przepis, ktory umozliwi im zwolnienie mnie - wtedy nie bedzie problemu.
Do konca sierpnia P. w domu, wiec luz. No, a potem tesciowa. Niby zaczela sie troszke starac od kilku dni, wiem ze krzywda mu sie tam nie stanie. Ale pewni bedzie go dokarmiac, a jak slysze jak sie do niego odzywa to mnie krew zalewa. Ciagle tylko titititititit. To Michał wiecej gada. Przeciez to tez czlowiek tylko maly, ale mozn do niego normalnie mowic. Jestem uczulona na tym punkcie, my sie tak do niego nie piescimy.
Bedzie tam na pewno zadbany, ale nic wiecej - zero jakiegokolwiek rozwoju :(((
Mam tylko nadzieje, ze Przemek bedzie szybko konczyl lekcje i bedzie go odbieral jescze przed obiadem :)

To sie wyzalilam!

andzia
Moje podłogowce tez namietnie czyszcza podłogi śliną!!!
A pogoda masakra, a chciałam kurcze do miasta wyskoczyc, mamy dzis 3-cia rocznice ślubu i myslałam o jakiejs kolacji romantic czy cus, bo na to, ze gdzies wyjdziemy, to nie ma szans.

no to andziula
najlepsze życznie...dla ciebie i mężusia

magda_79
cafe82
magda_79
A u nas lalo cala noc i rano, a teraz widze, ze slonce wychodzi. Moze uda sie jednak wyjsc na spacer.

A w ogole to 3 sierpnia wracam do pracy :(

o cholera....wiem,ze pewnie drazni cie ten temat ale co z michalkiem?

Raczej mnie martwi ten temat. Wracam na 4/5 etatu, wiec 1 dzien wolny. No chyba, ze znajda jakis przepis, ktory umozliwi im zwolnienie mnie - wtedy nie bedzie problemu.
Do konca sierpnia P. w domu, wiec luz. No, a potem tesciowa. Niby zaczela sie troszke starac od kilku dni, wiem ze krzywda mu sie tam nie stanie. Ale pewni bedzie go dokarmiac, a jak slysze jak sie do niego odzywa to mnie krew zalewa. Ciagle tylko titititititit. To Michał wiecej gada. Przeciez to tez czlowiek tylko maly, ale mozn do niego normalnie mowic. Jestem uczulona na tym punkcie, my sie tak do niego nie piescimy.
Bedzie tam na pewno zadbany, ale nic wiecej - zero jakiegokolwiek rozwoju :(((
Mam tylko nadzieje, ze Przemek bedzie szybko konczyl lekcje i bedzie go odbieral jescze przed obiadem :)

To sie wyzalilam!

magda wiesz co....na pewno bedzie dobrze.....i proponuje zebyscie usiedli z tesciami i powiedzieli co i jak....wprost...glosno i wyraznie...poprosic,zeby stosowali sie do waszych prosb....i juz