Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie jest burza z piorunami!!!!!! Trzaska jak ajsny gwint!!!
Anielinka 28.06 chrzciny
Mamy ten cholerny remont werandy i pomyslalam, że może u nas zrobimy,bo i tak zgości ograniczamy się do minimum, czyli rodzice i chrzstni tylko! Byłoby fajnie, kominek jest,można grilla i ciacho swoje by sie upiekło. A zlokalem to u nas na miejscu ciężko bo komunie są! No i ceny w tym okresie oszalaiające!!!
My zaliczylismy spacerek na targ i ledwo zdazylismy przed burzą. Teraz obżeram sie pierwszymi truskawkami a na deser mam napoleonka. To zaszalalam!!!
I szukam pomysłu na jakis biznesik....bardzo chciałam prywatne przedszkole ale na to potrzeba za dużo pieniędzy!! Znalazlam jesczze Zarabianie na blogach cos takiego, co sadzicie???

Veronica słuchaweczka bardzo fajna:) taką samą kupiłam mojej chrześnicy na gwiazdkę i bardzo lubi się nią bawić:)
Prywatne przedszkole też jest moim marzeniem... ale raczej nieosiągalnym... chociaż może, kiedyś, ale na pewno nie teraz...
KUba poszedł spać.... nie pada już, mam nadzieję, że jak się obudzi to będzemy mogli wyjść na spacer. Dzisiaj cały dzień w domu i dostaję na głowę!
Szykował nam się weekend w domu, ale chyba jednak wyjedziemy do kuzyna P. przy okazji skoczymy do chrzestnej P. i już zawieziemy zaproszenia na ślub:)

ehh faktycznie cisza...a ja wrócilam z zakupów, bylam w rossmanie bo juz słoiczki, kaszki sie pokończyły...no i znowu nie włączyłam trybu oszczędnościowego, bo Amelce kupiłam troche nowych zabawek, a dla siebie tusz do rzęs:)zawsze to coś
a jutro mam spotkanie klasowe ze średniej szkoły, troche mi się nie chce iść, no ale obiecałam wszystkim że będe...fajnie tak zobaczyc wszuystkich po latach:)...tylko tyle że nie mam w co się ubrać...jak zwykle:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

mały dziad godzine dzisiaj zasypial! ale nie dalam sie i nie wzielam na rece.....pomarudzil,pomarudzil....chyba ze 100 razy wtsawal i w koncu padl:taniec1:

anielinka i ja zaliczylam rossmana....glownie tam kupuje jedzonko dla olka
vercia sluchawka fajna.... my nic szczegolnego mlodemu nie kupujemy....no chyba ze cos wpadnie w oko....

nie mamy tez nic na dzien matki .,....a w niedziele jedziemy do tesciow....bo tesciowa zaprosila nas na ciasto:) wlasnie z tej okazji....

Hej! Jestem!
Caly dzien w biegu :( Ale zarejestrowalam w koncu samochod. U nas umawia sie wizyty przez internet i jak sie dzisiaj okazalo juz w urzedzie - umowilam, ale na przyszly piatek :lup: Na szczescie babka w informacji sie nade mna zlitowala i dala jakis ukryty numerek. Ufff! Ptem zakupy, znowu ponad 300 zl :(, spacer na wybieg z psem, wizyta krotka u tesciow i do domu.
Mlody wykapany, spi. My juz po kolacyjce i oczywiscie pierwsze co to wlaczylam kompa :lup:

A tu taaaaak spokojnie, nie mialam za duzo nadrabiania.

Ja tez bym chciala prywatne przedszkole. Hihihhi! No, ale nie ma szans w tym momencie :(

ja zmykam spac bo jestem przemeczona....w pracy mialam taki mlyn od wczoraj ze nawet sobie nie usiadlam na 5 minut a sniadanie to jadlam w biegu.....a w domku posprzatalam gore jutro tylko odkurze i pomyje podlogi....i porobilam na jutrzejsza imprezke jedzenia....mieso przyprawione i tort zrobiony...jutro tylko salatki i nic wiecej nie robie.....mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

u nas dziś pogoda okropna, takie wietrzysko i zimno tylko 12 stopni...brr...a jeszcze dziś te spotkanie klasowe, a tak mi się nie chce iść, no może jak by było ciepło to tak...
dobrze ze Ł. ma dziś wolne to chociaz mam pomoc przy Amelce...właśnie turlają się razem po podłodze, a ja myk na parenting:))
ja pomysłu na dzień matki też nie mam...a dla Amelki też nic szczególnego nie kupujemy, tylko jakąś pierdółkę, bo z kasą cienko przez tą spacerówkę, a z pilniejszych rzeczy to krzesełko musimy jej kupić, a to bardziej porzyteczne niż jakaś zabawka...
Justynko w rossmanie widziałam ten domek...też się nad tym zastanawiałam, miała by na dwór na lato...myśle że to też może być jako basen, bo to przecież głęboki jest...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

U nas tez brzydka pogoda. Niby slonecznie, ale zimno i baaaardzo wietrznie. Jak na razie nie ma szans na spacer :(
A ja jak w kazda sobote z Michałem u rodzicow, a P. pojechal na mecz.

Ja tez nie bardzo wiem co na Dzień Matki. Swojej mamie chyba kupie cienie do powie, bo wiem jakie jej sie barzdo ostatnio podobaly. A o tesciowce niech mysli P. :)