Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!!
Andzia zdrowia, szczęścia i słodyczy Werka z Marcelem Tobie zyczy!!! Wszystkiego naj!!!!!:36_3_1::36_1_67:

Amelko wszystkiego najlepszego :36_3_1::36_1_67:

U na dzień sprzątaniowy. Wstyd się przyznac ale spałam do 10 :takwyszlo: Napalona energią oblecialam cala chatę, zrobilam obiady i myk na zakupy i do teściowej na wieś ::): W drodze powrotnej odiwezilam kolezankę w szpitalu, już jest lepiej, paraliż twarzy podobno ustanie w ciągu kilku dni. W poniedzialek wychodzi do domu.
Teraz zrobilam pyszną salatkę i czekam na G!!
Gosiam u nas też pogoda w kratkę!!
Cafe współczuje nocki!! Najgorzej zafundowac sobie taka noc jak jest się juz przyzwyczajonym do sapnia całą noc!!
Mój traktorzysta!!

Faktycznie dzisiaj pusto!!!
U mnie leje strasznie. U teściowej tak mnie pogryzly komary, że chyba się zadrapię!!
Nazbierałam 4 pralki do prasowania, a taaaak mi sienie chcę ale musze bo Marcelowe rzeczy się skończyły....
Jak unieracie bąble do spania? Ja dół od pidżamy a góra body na krótki rekaw, bez skarpetek

Dziękujemy wam za życzenia:)
A my dziś byliśmy u mojej koleżanki, co ma córeczke równieśnice Amelki...pogadałyśmy sobie, pospacerowałyśmy...ehh odrazu lepiej jak się gdzieś wyjdzie...
Veronica Marcelek śliczniutki i oczka ma takie same jak moja Amelka, czyli duże niebieskie:))
Super że z koleżanką lepiej, no i że wychodzi do domu..

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witajcie porannie:)
Mój Kuba zrobił dzisiaj mi niespodziankę i obudził się o 4:30 :lup: chciał chyba powspominać stare dobre czasy :hahaha: ale wypił mleczko trochę mnie w łóżku pozaczepiał i pospaliśmy jeszcze niecałą godzinkę - zawsze coś!
U nas ciepło od rana, ale są jakieś podejrzane chmury, niby pojedyncze ale jak się zbiorą w kupę to może być ciekawie!;)

Witajcie!!!
Julko wszystkiego na, naj, najlepszego!!!:36_3_1:
My ogladamy bajki a baby tv, ale marcel jakis marudny, pewnie spiący ale muszę go przetrzymać....
Jakis mam ciężki dzień, rano poklócilam się z g.bo za miesiąc chrzciny a my nic nie mamy zalatwione!! On nigdy nie ma czasu a ja co sama mam latac z dzieciakiem na rekach po restauracjach??? Mogłby troche się zainteresować!!! Jestem zla!