Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej laseczki,
mam nadzieje, ze nie trafi mi sie 1000 strona, bo bede smecic. I to ostro.

Stachu rzygał całą noc, zahaftował wszystko co możlwe razem ze mna:Kiepsko:
Zośka zaczełą w nocy kaszlec jak stary traktor, a Maryśka dostała megachrype, nie mgła odkaszlnac, masakra. Napiła sie ciepłej herbatki i było lepiej.

Rano pojechalismy z całą trójca do lekarza, Stachu i Maryśka osłuchowo ok, gardła tez, u S. najprawdopodobniej jakaś żołądkowa sprawa(jadł wieczorem suchą kiełbase i mozliwe, ze staneła na żołądku). Cały dzień diety i jest ok, wymiotów nie było, humor dopisywał, popoludniu zaczał jednak okropnie kaszlec:Kiepsko:
Zośka-zapalenie oskrzeli, ostre, antybiotyk 7 dni i zakaz spacerów.
Nie wiem skąd to zasrane dziadostwo znowu, wczoraj nie kaszlał w ogóle, a dzisiaj juz orkiestra dęta na oskrzelach.

Mam dość.

Zośka cały czas sie przebudza i kaszle okropnie!!!!!!!!!!!!!!!!

W ogóle to ja mam chyba cyborgi nie dzieci.
Dziewczyny wstały dziś o 6.30, na 10-ta jechalismy do lekarza, przez cały czas w ogóle nie spały, wróciliśmy po 11-tej, zjadły kaszke i przed 12-ta zasnąły, byłam pewna, ze pospia, wiec jak po 25 minutach usłyszałam piski w łózeczkach, to myślałam, ze spiore dupska na kwasne jabłka!!!

Ja dostałam skierowanie na badanie krwi, bo ponoc wygladam jak śmierc:Zakręcony:

I tak to u nas kurwa jest. Mam dosyc, padam na ryj, nie spałam prawie wcale w nocy, a i dzisiejsza nic lepiej sie nie zapowiada. K. robi sobie jutro wolne, zeby mi troche pomoc.

Mam dosc...

ANileinka super, ze z ł. juz ok.
Magda oby i u Was wszystko sie ułozyło. Szkoda, ze nie udało sie nic kupic.
Veronica zdrówka niezmiennie.
Z dwójka dzieci mozna dac rade samemu, ale fakt, ze jakas drobna pomoc wskazana
Beata ciesze sie, ze uroczystosc sie udała i czekam na fotki:)
Cafe zdróka dla K.

Przepraszam, ale wiecej nie pamietam.
Zaraz ide spac, czekam tylko na 1000 stronke

andzia
Dziewczyny moze to zabrzmi jak wymadrzanie sie, ale cieszcie sie, ze macie zdrowe dzieci, niech marudzą, ryczą, nie śpią i nie wiem co tam jeszcze, wazne, ze zdrowe.
Moja Zosia ma juz 4-ty raz zap. oskrzeli:cry::cry::cry:
Masakra...

mialam wlasnie napisac....ze baaaardzo doceniam,ze olek oprocz kataru to zdrowiutki...
i przy tobie andzia to naprawde nie moge narzekac:o_master:

andzia
Dziewczyny moze to zabrzmi jak wymadrzanie sie, ale cieszcie sie, ze macie zdrowe dzieci, niech marudzą, ryczą, nie śpią i nie wiem co tam jeszcze, wazne, ze zdrowe.
Moja Zosia ma juz 4-ty raz zap. oskrzeli:cry::cry::cry:
Masakra...

Zadne wymadrzanie sie, swieta prawda! Wlasnie dzisiaj poklocilam sie z P., bo chce koniecznie, zeby maly pil mleko sztuczne. Zeby moc spac. Kurcze, tyle wytrzymalismy to i jesczze kilka m-cy damy rade. Michał zupelnie nie choruje (odpukac) i codziennie za to dziekuje. Niech sobie zabkuje, trudno, ale jest zdrowy. No i kolejna klotnia :(

andzia
Magda ja Cię podziwiam, naprawde i z jednej strony rozumiem P., ze chciałby sie w koncu wyspac.
Moze jakby wypił na noc butle, to rzeczywiscie lepiej by spał. A cyca moze mimo to dostawac.

Jak dla mnie na noc moze dostawac, le nie zrobie tak, ze jednego dnia nie dam mu cyca tylko P. na sile mleko modyf. Chce, zeby najpierw nauczyl sie pic wode itp, a potem mleko. Z reszta zamiast mleka dostawal na noc kaszki, poprawial to cycem i nic to nie dawalo.
Ja wiem, ze teraz budzi sie tak przez zabki, rzuca sie w lozeczku i uderza glowa - stad te pobudki :(