Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Mały śpi:)
Ja siedzę przy swoim kompie, P. przy swoim - teraz to będziemy gadać przez gg tylko;)
Cafe to bardzo dobrze o K świadczy, że tak o was dba:) chociaż wiem, że czasami można z tym przesadzić...
Rena super, że córka pomaga:)
Magda pewnie niedługo będziecie mieć zęby, ja dzisiaj zaglądałam Kubie i wydaje mi się,że nic nie ma i nic nie będzie...

rena_674
cafe to tylko dobrze o K swiadczy ze dba o rodzinke, a pomysl na odpuszczenie........do ciebie nalezy

ehhh rena....ja baaaardzo doceniam jego starania....baaaaaaaaardzo....a pomysłow brak....a jak slysze,ze teraz to on dopiero musi starac ,bodruga dzidzia w planach to ciarki mi przechodza

Hej!!!

Jakoś przeżyłam, ale ciężko było:glass:
Uciakaą mi po całej chacie, nawet Stachu się ich boi i dzisiaj biedak schował się z klockami pod stół w kuchni, bo co coś zbudował, to te juz były przy nim i chciały mu "pomagac". To wszystko jest jeszcze do zniesienia, ale one tak marudza, Maryśka biega po chacie i wciaż jęczy!!!!!!!Podejrzewam, ze to z niedopspania, bo po tych króciutkich drzemkach budzą się z płaczem, a jak spia dłuzej, to wstają z uśmiechem.
Oby jutro nie padała, bo zwariuje!!!

rena ja tez sie na dyskach nie znam, ale troche wolnego na pewno dobrze Ci zrobi
Cafemoze jak urodzi sie druga dzidzia to troche przystopuje? U nas tak było:)
Gosia nie ma to jak dwa kompy)
Magda ja nie wiem gdzie Ty miałas grube uda!!!
Anielinka jak avatarek?
Veronica
jak tam Marcel? Moze warto do ajkiegos innego lekarza sie wybrac? A Nurofen jest tez w czopkach.

Widzę kobietki w poowania się bawicie na ciuchy:)
Ja dzisiaj dla małego oglądałam zestawy używanych na allegro, niektóre super, ale tak jednorazowo wydać na używane ciuchy z 400 zł mnie przeraża...
Andzia ciekawe dlaczego Zośka i Marysia tak szybko się budzą w ciągu dnia... Kuba też miał taki okres ale teraz to potrafi spać dwa razy po dwie godziny:)