Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
cafe82
andzia
Cafe Pomysł na...kurczka z winogronem i porem:Oczko:
Super, ze Olek tak długo pospał.
A ja mam lenia.............

:o_master::o_master::o_master: brzmi baaaardzo dobrze:)
u pysznie:)

K nie lubie kurola....wiec u mnie odpada....

Nie lubi kurola?
O Matko, z kurola mozna najwiecej rzeczy wymyslic.
Mój K. na szczescie wszystkożerny

dlatego ciagle brakuje mi pomyslow.....K miesozerny ale oprocz kurczaka i indyka....od czasu do czasu i tak robie ,zje ale i tam musi dojesc pozniej:)

Andzia to jest jakiś nowy "pomysł na"?? Ja tam też od kurczaka wolę inne mięcho...
Cafe Oluś cudny! jak ślicznie stoi normalnie napatrzeć się nie mogę:) a do tego taki z niego słodziak, że tylko go zjeść!
Magda fajnie, że nocka w miarę udana:)

U mnie przed chwilą był tata i szybko podskoczyłam z nim autem na zakupy, powoli zaczynam się zaopatrzać na weekend... u nas poprostu lato... niby wieje, ale dobrze, że wieje!

Kuba zasnął też:) mam nadzieję, że pośpi trochę bo rano niedospał i cały dzień marudny, tylko mu się podobało na wyprawie do sklepu bo w samochodzi siedział w Emilki foteliku znów:) mówie wam w tym foteliku Kubue się baaaaardzo podoba, kiedyś nawet na moment autem nie mogliśmy stanąć bo zaraz był ryk, a teraz.... dzień do nocy... siedzi i sobie śpiewa:)

My juz po spacerku, niestety wiatr jest straszny, wciaz zmienia kierunki, mam całe oczy w piachu. Potruptałyśmy tylko chwile po lesie i w drodze powrotnej na targ po pora:)
A Zośka zgubiła smoka i powrót był na syrenie:) Na szczescie miałam w domu drugiego.

Gosia to jest Pomysł na Kurczaka z pieczarkami, ale z boku jest inny przepis, własnie z porem i winogronem. Nam bardzo smakuje, a ja, jak widac, ide ostatnio na łątwizne:)
Cafe Olek superancki, jak świetnie stoi!!!!!!!
Magda u nas też głównie idzie kurol i mielone.
Super, ze Michał ma reguralne drzemki

Cafe Oluś cudny, słodziak z niego!! I ta grzywa..mmmmm...
Andzia u nas też często kurol idzie...i najczęściej cos szybkiego bo nie mam czasu grzebac w kuchni...czesto też jemy ryby, zapiekane, smażone, po grecku....dzisiaj kurol z grilla...kupny af kors :;):do tego ziemniaki i sałata....jutro robię ser zapiekany z brokulami i śmietaną i makaronem :). Ja ostatnio uwlbiam szybkie dania i minimum wysiłku!!
Andzia muszę ten pomysl wypróbować....Ja czesto kupuję fix z Knorra, teraz robilam eskalopki i bardzo pyszne wyszły!!!
G. marudzi o pierogach ruskich ale może zapomnieć!! :oczko:
My dzisiaj mielismy tez syrene na zakupach...jak zwykle jak wariat pojechałam autem do miasta, w bagazniku wózek i pojechalismy jakieś 100 m, kupilam nawet mięso na cały tydzień, chusteczki mokre, farbe do wlosów i nagle syrena w sklepie drogeryjnym...i ledwo co na jednej nodze do auta i do domu...Marcel zrobil w trakcie zakupów kupę i chyba go szczypala:36_11_13::36_11_13::36_11_13: Jak wrocilismy do domu to też jakis rozdrazniony byl...dostał obiad, płakał, dostal pić, plakal to daalm butlę i zasnął:36_11_13::36_11_13:
Ja wrócilam z zakupow cała mokra i zła....

U mnie P. ostatnio się wypiął na mielone i stwierdził, że się przejadł.
My za chwilę wychodzimy na spacer. W końcu kurier przyjechał, P. kupił komputer, tylko że przysłali inny niż powinien być, P. mówi, że musi sprawdzić podzespoły jak będą takie jak chciał to zostawi, a jak nie to odsyła na reklamacje:/ Ja mu mówię, że mi się podoba, zawsze może mi zostawić;) ja tam wymagań sprzętowych nie mam, byle parenting chodził;)

Hej,

chyba mnie przesilenie wiosenne dopadło, bo mam takieeeeego lenia, wypiłąm 3 kawy i chyba zaraz zrobie sobie czwarta, bo zasne na stojaco.

Przed chwilka wróciłyśmy ze spaceru, bestie zjadły deser i leza w łózeczkach. Oby szybko padły. K. ze Stasiem na rowerze, ostatnio udaje mu sie wczesniej wracac, no i stara sie...:D