Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

moj maz pierwszsy raz w zyciu wyjechal mi z tekstem....ze on zapierda......i przynosi mi pieniadze a ja marudze.....:le::le::le:

ja tylko malemu zrobie obiadek....wyjelam krolika,ziemniak i ryz z marchewka ....mam nadz,ze nic mu po tym nie bedzie....kupilam mrozonki i licze,ze wssytko wroci do normy i bedzie jadl z checia jak przed tym uczuleniem

cafe82
moj maz pierwszsy raz w zyciu wyjechal mi z tekstem....ze on zapierda......i przynosi mi pieniadze a ja marudze.....:le::le::le:

Ja tylko malemu zrobie obiadek....wyjelam krolika,ziemniak i ryz z marchewka ....mam nadz,ze nic mu po tym nie bedzie....kupilam mrozonki i licze,ze wssytko wroci do normy i bedzie jadl z checia jak przed tym uczuleniem

:36_2_20::36_2_20::36_2_20:

andzia
Ech...u nas ostatnio tez duzo nie trezba...
K. wciaz powtarza, ze rozumie, rozumie, gówno rozumie, skoro przychodzi weekend i zero pomocy z jego strony:Kiepsko:

damy rade ! cholera ,damy rade!
tylko ja pierwsza nie ustapie i koniec! zawsze mowie,ze szkoda czasu na pierdoly i nie warto sie fochac ale tym razem zamierzam sie foooooooooochac! i koniec!

cafe82
andzia
Ech...u nas ostatnio tez duzo nie trezba...
K. wciaz powtarza, ze rozumie, rozumie, gówno rozumie, skoro przychodzi weekend i zero pomocy z jego strony:Kiepsko:

damy rade ! cholera ,damy rade!
tylko ja pierwsza nie ustapie i koniec! zawsze mowie,ze szkoda czasu na pierdoly i nie warto sie fochac ale tym razem zamierzam sie foooooooooochac! i koniec!

No to witam w klubie. Ja tez nie ustapie i nie pogodze sie, dopoki nie zobaczew zmian w zachowaniu.
Koniec kropka.

czesc dziewczyny!
widze, ze Wy w takim samym humorze jak ja!

Cafe nie odpuszczaj, bo to bylo baardzo nie fair :(((

My sie poklocilismy w nocy. mlody budzil sie czesto, ok. 2 go nakarmilam, polozylam, ale jem,u nie bylo do spania. poprosilam P. zeby go uspil, bo ja nie mialam sily (zazwyczaj go nie budze), a onmi z tekstem, ze nie, bo on idzie do pracy, a ja siedze w domu. k...a!

Witajcie!!
U nas wczoraj bylo bardzo miło, choc bylismy sami w domu :). Wieczorem wypilismy piwko i pooglądaliśmy tv. Cafe, Andzia u ans tez często są kłótnie o pierdoły...ale macie racje faceci nic nie rozumieją!! Magda teój P. chociaz wstanie do małego a G. nawet się nie budzi!! I tez juz słyszałam,ze on zap...i zarabia...i robi jak koń! Tyle, że jak ja zaproponowalam,ze pójde do pracy a nauczyciele dostali teraz podwyzki to mój Pan, że nie! absolutnie! Kto będzie z małym, po obcych domach będzie laził a kto będzie gotował, pral...wszystko będzie nie na czas:36_11_13::36_11_13::36_11_13:Wkurzylo mnie to!!!! Zamierzam pogadac z mamą czy zostanie z małym a ja bym coś tam jej dala za to...zobaczymy jak wroci...

Cafe masz rację! Fochaj się! Ja ostatnio cały zcas ustpuję, jak nogdy bo nie mam czasu na bąkanie bo rzadko sie widzimy albo zwyczjanie zapominam o co poszlo...i w konsekwencji nic się nie zmienia....