Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Anet trzymam kciuki za Ciebie

A ten fenetrol czy cuś tam musisz brać tylko przez te napinania, czy zrobiło Ci sie też jakies rozwarcie???

Jak ja leżałam w szpitalu przed porodem, to była dziewczyna, która od 25 tc brała te leki na podtrzymanie i rozwarcie jej się robiło, nawet szewek jej założyli. Ale dzięki leżeniu dociągnęła do 39 tc i urodziła dzień po mnie!!!
Także głowa do góry:)
Chociaż ja tez się tego strasznie boję, tym bardziej, że mam jeszcze Stacha i nie wyobrażam sobie zostawić go na 2 miesiące:(

Pewnie, że musi być!!!

Ja wywiozłam Stacha trochę na wieś, co by sobie poodpoczywać i właśnie zaraz po niego jadę.
I po drodze jedziemy podpisać ostateczną umowę na kuchnię. Jak dobrze pójdzie to będzie gotowa pod koniec lipca, tylko mam jeszcze dylemat co do lodówki...a z racji mojego stanu musiałam sie bardziej zdać na internet i opinie innych niż oglądanie ich na żywo...:(

gosiammm
Andzia a jaką lodówke chcecie? zabudowaną czy wolnostojącą? Bo my się zdecydowaliśmy na wolnostojącą-srebrną, ale co do modelu to też nie podjeliśmy do końca jeszcze decyzji...

Gosia ja też bym wolała wolnostojącą, ale obok lodówki będzie wysoka szafka, więc zabudowana będzie ładniej wyglądać. Tylko, że te pod zabudowe sa prawie 10 cm węższe!!!
Podoba mi się jeden model firmy Gorenje, ale nie wiem za bardzo co to za firma...

a co donapinania brzuchato jeszcze tego nie odczuwam, dzisija to raczej prawy jajnik mnie boli chyba znowu macica się powiększa i mnie tam ciśnie a, że w zeszłym roku miałam zabieg to to miejsce takie wrażliwe jest.
Wiecie co lekarz mi przypisał Urtosept taki ziołowy lek na pęcherz, mocz itp. i kazał brać 2 razy dziennie do końca ciąży bo niby mocz się odkaża wy też to bierzecie?

Anet ... trzymaj sie kochana! Na ppewno bedzie dobrze :)

A dziewczyny jesli chodzi o lodowki (srebrne) to my wlasnie dzisiaj wybralismy: Indesit BAAN 13 S. No i kupimy ja przez internet, nawet z przesylka wychodzi o jakies 150-170 zl taniej :)

Jak sie czujecie? JA wlasnie wrocilam od lekarza i od poniedzialku zostaje wyslana na zwolnienie. Czas odpoczac, tym bardziej, ze ja w ciazy nic nie zwolnilam tempa, ciagle w biegu. Teraz bedzie to "moj" czas. Hhihihi!

ten mój lekarz to w ogóle wszystko przeżywa jak nie powiem co bo on jest młody wrócił ze stanów ma kupe certyfikatów a teraz został ordynatorem w szpitalu....
on nawet na każdej wizycie bada ph pochwy w razie jakby stan zapalny się zrobił albo coś ....
ehhh każda wizyta trwa godzinę a ja musze chodzic co 3 tyg po zwolnienie i całe te rytuały :Kiepsko:

jedyny plus tych wizyt to to, że długa ogłąda obraz na usg i ma bardzo dokładny sprzęt i zawsze ogłąda serce, nerki i wszystko co najważniejsze. Wczesniej chodziłam do innego lekarza to miał takie stare usg, że wszystko rozmazane a tutaj widziałam nawet jak krew u małego krąży i jak wpada do jednej komory serca póxniej drugiej ogólnie byłam zaskoczona, że to można zobaczyć