Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

U mnie weekend do dupy, wietzrycho takie, ze dzisiaj jak wyszłam, to po 5 minutach wracałam do domu, nie szło upchac wózka, a bluzke podwiewało mi do szyi:( Masakra!!!
Poza tym pokłóciłam sie z K., przyjechała jego siostra do tesciów, bez konsultacji ze mna pozyczył jej laptopa do wtorku i jeszcze na szybkosci wgrywał Worda. A jak ja o cos prosze, to wiecznie nie ma czasu:( Achhh...takze całe 2 dni spedziąłm praktycznie samotnie z moją trójcą:(

Tak szybko, to co pamietam

rena ale pech z samochodem!!!
Magda szkoda z tym panieńskim, my baby mamy przesrane:(
Cafe super, ze zakupy sie udały, a wydawanie kasy na spozywke-masakra!!!
Verca ale poszalałaś ze spaniem:) Super!!!
Anielinka u nas tez niue było grilla, właśnie z powodu wiatru
Gosia, Beata łącze sie w bólu głowy, od wczoraj mnie trzyma, spr. cisnienie, ale ok, nie weim, czy mnie jakas anemia znowu nie dopadła:(

i ja witam

kubus taaaaaaaaaaaaaki słodziak.....i nawet troszke mamuski widac:):yipi::yipi:
andzia szkoda ,ze weekend raczej sredni:(

my po wizycie u tesciow....ale cos mieli focha wiec bylo nijako i szybko sie zwinelismy....a K cos wkurzony - mowi,ze przez te humory rodzicow....nie wiem o co chodzi i nie zamierzam wnikac....zjedlismy obiad,przeszlismy sie spacerkiem do znajomych....olus chyba z 5 godzin na dworze....

Rena widzę, że stosujemy tą samą dietę;) ty kebab wieczorem a ja pizze:)
Cafe szkoda, że wizyta u teściów nie bardzo udana:/
Magda ze spacerówki nadal jestem zadowolona:) troszkę ciężko mi się ją prowadzi ale to zrozumiałe, bo x-lander miał duże koła, a więc praktycznie jechał sam;) ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia... Lepiej mi się jeździ na spacery jak mogę małego obserwować, widzę np. kiedy jest zmęczony, a Kubie chyba wygodniej... Jak tylko widzę, że jest zmęczony robię mu oparcie na leżąco a on robi rączki do góry i zasypia w x-landerze tak łatwo nie było:)

rena,goska....narobilyscie mi wczoraj smaka ale jakos dalam ...choc ciezko bylo i juz mialam dzwonic po jakies jedzonko:lup:
K dzisiaj w domku....tzn nie w pracy ale w rozjazdach....ale jedziemy z nim...on w urzedach a my pochodzimy a pozniej do babci K na mala kawke....
jak olek pojdzie na drzemke to skorzystam,ze K w domu i pojde na spokojnie pochodzic po lumpeksach...w dwoch w poniedz jest nowy towar wiec jest w czym wybierac

Witajcie:)
My od 6 na nogach:) ja obudziłam się pierwszy raz wcześniej od Kuby mega wyspana:)
Cafe z lumpeksem dobry pomysł w sobotę małemu robiłam przegląd rzeczy i znów pełno za małych ciuchów odłożyłam:/
Na długi weekend przyjeżdżają znajomi a ja już myślę co przez te dni będę gotować i jaki placek zrobię:) Najgorsze jest to, że podobno akurat na weekend ma się popsuć pogoda:/ a chcieliśmy sezon grillowy rozpocząć:/