Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia u mnie okno w kuchni i w salonie nalezy do Marcelka, on zawse patrzy na G. przez okno jak ten lata po podworku...dodatkowo na tym moim końcu świata latają bycze muchy i tak srają, że same żółte plamy są:36_2_43: W sumie załozylismy moskitiery ale w salonie nie mamy i tutaj te mendy od szyb się odbijają...osruchy jedne..bleee...

A my już po kaszce...obiadek tez zrobiony...w sumie dobrze smakuje, powinien zjesc...ja gotuję na dwa dni i przechowuję w lodówce bo jak zamrażalam to póxniej różnie z konsystencją....

Vercia super masz z ta weranda! Marze o sniadaniach na zewnatrz latem. hmmmm, ale sie rozmarzylam!

U nas dzisiaj debiut - bedzie duzy sloiczek z wiekszymi kawalkami. Ciekawe jak sobie Michał poradzi. Po 1. kupujemy blender i tez zaczne od czasu do czasu gotowac.

Teraz gadzina spi, a ja dzisiaj sie zbuntowalam i nic nie robie. Codziennie rano odkurzam, mysje podlogi, scieram kurze. A dzisiaj nie robie nic!!! Siedze pod kocykiem z lapkiem na kolanach i popijam kawke. Oby gad spal jak najdluzej :).

a ja zrezygnowalam z przedpoludniowego spaceru bo dostalam naglego przyplywu energii.....posprzatalam sobie .....teraz to juz czekam za obiadkiem a pozniej do parku..

magda ja zakladam jesczzce....bo kurcze nie wiem....niby slonce a wcale nie jest baaardzooo cieplo....na to spodenki ale cienkie....body na kr rekaw,cienka bluzeczka i kurteczka cienka....

magda_79
Dziewczyny, glupie pytanie, ale czy Wy zakladacie jeszcze rajstopki maluchom?

Dzisiaj właśnie ubierałam małego i myślałam,że będę musiała o to samo spytać i mam odpowiedź:)
Magda mam nadzieję, że Michałek spał długo i dał się mamie polenić:)
Veronica ja też zazdroszczę werandy... tak bym chciała mieć własny domek z ogrodem...

A my po spacerku, pierwszym spacerku od dawna bez płaczu:water_fun: mam nadzieję, że to ten wózek działa i już mały będzie zawsze zadowolony:)

Gosia brawa dla Kuby!!! Oby juz wszystkie spacerki wygladaly tak jak ten dzisiejszy!

Cafe ja tez jeszcze zakladam rajtki, a spytalam bo koleznki mala w samych skarpetkach, bez czapki i zwariowalam :)

My tez juz po spacerku. i tez dzisiaj bez placzu. na koniec troszke pomarudzil, ale wiedzialam, ze juz jest zmeczony, wiec luz :).

Gosia odpoczelam i wyleniuchowalam. Maly spal ponad godzine, a ja tylka z kanapy nie ruszylam. Teraz tez spi, a ja znowu siedze :)