Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc kobietki,

u nas tez piekne słoneczko, choć narazie 5 st.

Ja miałam koszmarna noc, przed 3-cia przylazł do nas Stasiu, mnie akurat musiało sie cos snic, bo nakazałam mu isc umyc rece, gdy odmówił, to krzyknełam na niego, ze w tej chwili ma umyc rece i mi sie w brudnych nie pokazywac:Niespodzianka::Niespodzianka::Niespodzianka:Ten sie poryczał, obudził sie K., ja doszłam do siebie i u wierzyłam, ze moje dziecko ma czyste rece:)
(K. sie smiał, ze zachowywałam sie jak Rysiu z Klanu, który wciąż nakazuje dzieciom myć rączki:sofunny:)
Ale do 4.30 walczyłam, az Stachu zasnie w swoim łózku, w koncu padł i wstał przed 6-ta, miał kare na MiniMini, wiec do momentu wyjscia do przedszkola darł sie w niebogłosy:Zakręcony::Zakręcony:

Laski tez nie spią od 6-tej i juz smigaja po podłodze. A ja pije kafffke i byle do wieczora:Padnięty:

Cafe ja myję zęby samą wodą
Gosia oby to był tylko jednorazowy wyskok, ciezk sie przyzwyczaic do nocnych pobudek, gdy dziecko juz przesypia nocki:(

no to niezła nocka
rysiu:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

ja tez myje woda....ale w rossmanie widzialam pasty do zabkow dla dzieci od 6 miesiaca....i nie wiem....???

olek padl....zrobilam pranie....K dzwonil ze znow nie zarejestrowal samochoddu bo babbsko juz 3 dzien z rzedu do czegos sie czepia...cigle jej czegos brakuje ale nie mogla o tym powiedziec pierwszego dnia!!!ku....!!!i jeszcze tekst ,ze ona mu mowila i ze ma uwaznie sluchac!

Witam wszystkie babulce, a w szczegolnosci naszego Rysia :hahaha: (biedny Stachu!)

U nas nocka z pobudkami co 2 h, o 2 tak sie zlal, ze musielismy wziac go do lozka i takie to bylo spanie. nie wiem nawet ile dostalam kopniakow w twarz :(

Rena trzymam kciuki za wygrana :)))

Cafe tez chcialabym kupic ten sam fotelik co Twoj K. wybral, ale jest taaaaki drogi.
My dzisiaj zmieniamy samochod, wiec rejestracja przed nami. Jak ja tego nie lubie.

Witajcie!1
Gosiam współczuj pobudki..ja jak mam wstać w środku nocy to późniewj chodze zakręcona jak zegarek...a pomydsleć, ze na początku budzilam się co 2-3 godz na karmienie:36_11_13:
Andzia!Oj ty Ryśku!!!
Ja tez odprawilam G. w trasę o 6 rano...mlody tez od 6 na nogach...wlasnie wyglupia się w cyrku swoim :). Troche odpuściłam z tym lataniem co chwilę jak zapłacze i teraz mam spokój,bo jakos stara się sam bawić....
Cafe, Gosiamm prawko koniecznie!!!! Bez tego jak bez ręki!!!
Justynk każdemu sie zdarzy złościć:36_1_67:
Ja już oagrnęłam chałupę, prasowanie i wstawiłam zupke małemu, dzisiaj kuskus z warzywami :).

Cafe my tez mamy wszystkich znajomych daleko, dlatego ciesze się, że mam prawko i w każdej chwili mogę gdzies pojechać :). Na miejscu to wszyscy pracujący, do tego bezdzietni, więc wiadomo - oni wola imprezki takię spędowe....teraz już coraz to cieplej więc niedługo bedziemy grillować :). Ja bardzo się cieszę, jak ktos chce wpasc do mnie bo większosć czasu spędzam sama....