Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

a w następnym tygodniu zacznę kupować wyprawkę dla siebie dzisiaj kumpela mnie wystraszyła, że ona w tamtym roku miała termin na 1 września i w czerwcu już wszystko miła do szpitala bo przez te upały strasznie zaczęła puchnąć i w rezultacie miesiąc leżała w szpitalu :( ale mam nadzieję ze to skrajny przypadek :)
póki co widziałam fajne koszule do szpitala na targu cena też atrakcyjna ok 14-16 zł takie babciowe troche rozpinane na guziki do kolan ale nie ma po co lepszych kupować na te kilka dni :)

cafe ja kosmetyki kupuję nivea bo podobno są dobre mam wątrpliwości co do termometru bo nie wiem czy lepiej droższy taki do czoła czy pod pachę ale wydaje mi się że im szybciej będzie mierzył temp tym lepiej bo dzieci nie lubią jak się im gdzie grzeboie wkłada np pod pache itp a pozostałe to gruszka do nosa taka zwykła zestaw do paznokci termometr do wanny dwa smoczki jeden profilowany jesen zwykły --> tak mi radział doświadczona mamusia bo podobno jedne dzieci preferują taki a drugie inny :)

Witam porannie;) ja już na nogach, spać mi się nie chce, biore się za prace moją. Wczoraj się miałam wziąść, ale jakoś nie wychodzi. Moja promotorka stwierdziła, że jak jej do 22 czerwca nie oddamy całości to będziemy bronić się dopiero we wrześniu. Mi to wrzesień nie za bardzo pasuje...;) Moge być czasami pomiędzy jednym a drugim skurczem jak będzie egzamin, a więc wypadało by się pospieszyć;)