Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

ja teraz mam coraz większy apetyt a najgorzej to jest ze sodyczami bo nie dość, że mogłabym jeść tonami to jeszce mam coś nie tak z cukrem :( na zastępstwo jem owsiane ciastka alno zbożowe niestety nie wyglądają jak czekolada :(
alo co tam nie ma sensu przejmowac się kg byle dzdziole były zdrowe :) a ja jak nie zjem to mnie mały kopie i sobie myśle, że też jest pewnie głody a co dziecku nie będe żałować hihiih

Ja w ciązy niby dużo nie przytyłam, ale przed ciążą troche mi się przytyło...śmiałam się że mój organizm już się przygotowywał do ciąży... nie chciałabym teraz dużo przytyć, no ale co zrobić...
A wiecie ja na pizze w ciąży jakoś nie mam ochoty i na śledzie też mi jakoś przeszła, a na początku ciązy bardzo mi śledzie smakowały, zresztą zawsze lubiłam. Tak samo było z kiełbasą czy wędlinami na początku ciązy miałam na tekie rzeczy apetyt, a teraz to jakoś wszystko mi przeszło. Zostały jak na raze arbuzy, jak zobacze w sklepie arbuza a do tego poczuje zapach to nie mogę się opanować....

Ja też przed ciążą sporo przytyłam, bo to akurat były święta, więc wiadomo!!!
A później był Sylwester i wódka się strumieniami lała, a ja zupełnie nieświadoma piłam i piłam!!!

CO do zachcianek, to sporadycznie mam taką mega ochotę na coś, że nie mogę się opanować. Czasem jest to hamburger, czasem lody, czekolada!!! I bardzo często mam ochotę na cole, ale staram się opanować.

A co się dzieje z KasioleqqMam nadziję, że wszystko u niej ok., bo nic nie wspominała o dłuższym wyjeździe...

Gość kwiatuszek9876

VERONICA ja mialam na zime wozek klasyczny na duzych kolach i jestem zadowolona bo bardzo fajnie sie jezdzilo po sniegu jak byl i nie tylko a goldola jest teraz w tych klasycznych jeszcze wieksza ( bo ja mialam uzywany micado wiec gondola troszke miejsza od tych co teraz robia) a widze ze niektore z was nie biora pod uwage tego ze na bardzo malych kolkach nie uledziecie na bardzo na sniegu lub bedzie wam strasznie ciezko .
Co do poloznej to ja nie mialam i powiem szczerze ze nie chcialbym miec to jest ich obowiazek zeby przy was byc i nie tylko a ona moze przyjdzie albo nie bo jak w nocy to moze wam nie odebrac albo .... moja kolezanka zaplacila sobie polozna a jak przyszlo do porodu to nie przyszla tylko przyslala kolezanke a pol kasy za to wziela , a nie patrzac ile teraz bierze polozna ??????? ja tez bym tak chciala przyjsc na pare godzin i tyle zarobic (600zl)

Hej cafe :) mi całkiem nieźle chodź przesadziłam ze spacerem i prawie zasłabłam przed domem na całe szczęście zauważyła mnie panmi w sklepie i pomogła dojść do siebie napiłam się szklanki wody chwile odpoczęłam i szczęśliwie trafiłam do domku:)
dawno nie spacerowałam i chyba dzisaj zmachałam się na maxa!!
ale za to kupiłam śliczny ręczniczek kilka skarpetek gruszkę szczoteczkę do włosków i cążki ale za wszystko zapłaciłam 80 zł :(