Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

kaioleqqq cos nas zaniedbuje to prawda....jej mezus ma urlop....wiec korzystaja:):)
nie spie od po 5tej.....nigdy nie bylam spiochem ale teraz to juz przesada....dzis moj krzys przyjezdza lalalalalala:):)nie moge sie doczekac....niby 4 dni ale stesknilam sie bardzo....
ogarnac musze tylko ,bo mialam taaaaaaaaaaaakiego lenia ostatnio:)
a moje wrzesnioweczki sobie jesczcze regeneruja sily:):)
ide cos tam porobic....

no i wyszperałam powidła:) jak sobie pomyslę, że o tej godzinie byłabym juz w szpitalu i czekałabym na jakies łóżko wolne to mnie ciarki przechodzą....brrrr. Dobrze, że się dogadałam z moim lekarzem. Ostatnio jak byłam w szpitalu w 6 tygodniu ciąży, od 8 do 14 siedziałam na krzesełku i czekałam na wolne łóżko, do tego jeszcze na czczo byłam, bo się na śniadanie nie załapałam...

na Polnej to chociaż ładnie jest, ale ta masówka mnie przeraża...chciałabym już lipiec, chce sie o wszystko lekarzowi wypytać, czy już sobie mój poród wyobraża, czy będe rodzić naturalnie, czy cesarka. Pewnie będe musiała jeszcze mieć konsultacje z okulistą - przy cukrzycy to konieczne. Ja to wolałabym chyba naturalnie, jakoś cesarka mnie przeraża...

Dzień dobry kobitki :)) ja juz po sniadaniu i po mierzeniu cukru ....znów na czczo 94 :(( szlag by to... a co Wy od rana tak prodowo :DD chyba Wam sie sniła porodówka :P Kochane za te 3 miesiace to bedziecie prosić zeby z Was wyciągneli tego "kolosa" bo pewnie ani spac , ani stać ani leżec sie już nie ba z tymi bebzunami :P głowa do góry :)) pozdrówka

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Hej dziewczyny! Widze, ze Wy juz po sniadankach. Ja juz w pracy i umieram z glodu, musze skoczyc do sklepu.

Cafe ... dzieki za pamiec! U lekarza ok. USG rewelacja, ciagle ogladam plytke :). Michał rosnie i super sie rozwija. Moge odetchnac!

Dziewczyny, kiedy najlepiej robic ten cukier po wypiciu glukozy?? Moja lekarka jeszcze mnie nie wyslala.