Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hahaha Magda co za sen:) widze, że każda z nas ma ciekawe sny w ciąży, ja przed ciążą takich nie miałam, teraz czasami przez całą noc coś mi się śni:) i to takie rzeczy...:)
Andzia dokładnie sredniowiecze, ale nie ma co sie ludźmi przejmować, jak nie mają nic innego do roboty to niech patrzą i plotkują, ciesze się że dzięki mnie mają mniej nudne życie;) hehe
Byłam dziewczyny na zakupach i kupiłam ten krem - fissan, zaraz Kubusiowi masaż brzucha zrobimy, dzisiaj jak smarowałam się oliwką to mały tak w brzuchu tańcował, że hoho:)

Witam mamusie :)) Veronica nieststy aj wiem coś na ten temat .. teraz bedziesz musiała powtórzyć ten test tyle ze na 75 glukozy ..i oby wszystko było ok ..bo niestety u mnie nie było i musiałam iść do poradni diabetologicznej i teraz musze sie kłuć 4 razy dzienie i dieta ... mam tak od wczoraj ..narazie dieta cus nie pomaga bo nadal cukier wysoki jak do pon sie nie poprawi to pójde i pewnei bedzie insulina :( ze nie wspomne ze głodna chodze .. no i te jedzenie z zegarkiem w reku ...ale 3 mam kciuki zeby Cię to omineło Veronica :)) Andzia tez własnie lookałam te kocyki i chyba tyż se sprezentuje ^^

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Anouk
też je oglądałam i też mi się bardzo podobały:)
Może w późniejszym terminie...:)
Tamte wydawały mi się takie "solidniejsze"

Kurcze dziewczyny ja jeszcze nie miałąm robionego tego testu...co prawda pamiętam, że ze Stachem tez miałam późno, ok 30 tyg czy cuś, ale nie wiem czy to dobrze!!!

Poza tym znalaząłm ostatnio na forum dla bliźniąt info, że praktycznie wszystkie podwójne mamy dostały ok 25-26 tyg hormon na rozwój płuc-bo jest zagrożenie, że będzie wcześniejszy poród!!!
Chyba zbąbie trochę tego mojego gina, bo nawet mi o tym nie wspomniał!!!

nuu dokładnie tak jak mówi Cafe co lekarz to inaczej .... ta cukrzyca wychozi własnie po połowie ciazy , u mnie dosć szybko wykryli ale była wczoraj ze mna babka która za 3 tyg rodzi i dopiero teraz jej zrobili tak wiec Andziu moze poprostu jak masz wątpliwosci to pytaj tego swojego lekarza i zadrecz go jak bedzie trzeba wkoncu masz prawo !! :D zreszta dziwi mnie zawsze postawa tych niektórych lekarzy , ze jacyś tacy ospali ...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

posluchajcie.....bylam dzis w lumpeksie....i pani miala na rekach dzidzie....miala moze ze 2 tyg taka byla maciupenka....ale panie zero przejecia....jedna reka ogladala soboe ciuchy....na drugiej miala dzidzie....patrze,kupuje cos jakby rozek...taki kocyk......i tak patrze i nie wierze a ona od razu dzidzie owinela w ten kocyk i juz...!!a ja tu martwie sie jaki proszek kupic!i ile razy prasowac zeby pozbyc sie wszsytkich zarazkow!

cafe82
posluchajcie.....bylam dzis w lumpeksie....i pani miala na rekach dzidzie....miala moze ze 2 tyg taka byla maciupenka....ale panie zero przejecia....jedna reka ogladala soboe ciuchy....na drugiej miala dzidzie....patrze,kupuje cos jakby rozek...taki kocyk......i tak patrze i nie wierze a ona od razu dzidzie owinela w ten kocyk i juz...!!a ja tu martwie sie jaki proszek kupic!i ile razy prasowac zeby pozbyc sie wszsytkich zarazkow!

No coments...
Szkoda, że sobie jeszcze majtek nie kupiła...

Cafe nie przechwalaj mnie tak, ja przy Stasiu też byłam zielona:)
Teraz juz trochę więcej wiem, ale mimo wszytsko mam mnóstwo wątpliwosci, tym bardziej, że z dwójką jest też inaczej:)
Ale co tam, damy radę:)
A po porodzie nie będziemy już miały tyle czasu, żeby na forum poplotkować...

Jadę zaraz z moim męzulkiem ostatnie poprawki do naszej nowej kuchni ustalać:)
I jak zwykle mam dylemat, jaki blat wybrać!!!