Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry kobity :)) ja nadal w swińskim truchcie ..w robocie ... dziś do poradni diabetologicznej ..nieststy trza bedzie sie kuć :(( a buuuuuuuuu a jak tak nie cierpie igieł :(( doła mam przez to i wogole jakaś depresja mnie wzieła :( ze o upałach nie wspmne .... no to se pomarudziłam i wyżaliłam sie i ide dalej pracowac :) miłego mamuśki ;) aa i ps . witam kolejną wrześnióweczke :))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

OO to u mamuski fajnie Ci pewno , zawsze to i ugotuje i Stasiem sie zajmie :)) a i do domku wrócisz na gotowe :D noo strasznie ten czas leci , dopiero co pamietam jak pisałysmy ze to 11 _12 tydz :D a tu już zaraz koniec , bo pewnie zleci jak szlony ten czas , tym bardziej ze przy przygotowaiach wogóle te dni bedą leciec :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

cafe82
kolo 30 zl....uzywam od kilki dni ,kupilam jesczcze z tej samej serii krem zapobiegajacy rozstepom....zobaczymy:):)nie licze na cuda ale na pewno nie zaszkodzi....andzia a ty po stasiu masz rozstepy?

Cafe w ciąży mi nie wyszły praktycznie żadne, może ze 2 sztuki!!!
Ale jak Stasiu miał 7 miesięcy, ja przestałam karmić, a miałam jeszcze ponad 15 kg na plusie:( i zaczęłam się dosyć intensywnie odchudzać, to wtedy mi kilka wyszło, na brzuchu i na udach. Ale smarowałam je i praktycznie sa niewidoczne.
Mam koleżanki, które mają cały brzuch i piersi w rizstępach i to takich konkretnych:(
Mam nadzieję, że takie mi nie wyjdą!!!

Callulitu za to to nie mam jeszcze tylko na powiekach, poza tym...porażka!!!