Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
mona nie mam jeszcze nic na oku....ale na pewno nie bedzie to suknia slubna....
cos skromnego,prostego....jak tylko cos wypatrze ,to sie pochwale....
na razie o tym nie mysle,tzn mysle ale nie szukam...za jakies 2 tyg wybierzemy sie na zakupy i trzeba bedzie sie zdecydowac,wiesz to nie jest typowy slub tylko raczej ceremonia slubna i chrzciny ....a pozniej krotkie przyjecie ,planujemy obiad,dobre ciacho i lampka wina,po prostu

Fajnie ja też miałam na przyjęciu tylko rodzinke pare osob miło powspominać dobrze pomyślałaś chrzciny ślub dwie uroczystośći razem

Gosia gajnie, ze tak szybko się dzodzwoniłaś, ja cebion daję małemu profilaktycznie do 5 kropelek dziennie- bardzo dobrze, że idziesz z małym do lekarza, niech go obejrzy:)
Cafe u nas z jedzonkiem wyglada tak:
mleko, kaszka, obiadek, miedzy posiłkami jabłko, banan, potem mleko, mleko...
z tego co się orientuję, to jesli daje się deserek czy owoce to kolejny posilek należy przesunać o godzinę od ostatniego...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

no Pituś musi chyba jeszcze trozkę dospać zasypia sam w wózku:)
a ja mam tak czerwona buzię, ze szkoda patrzec w lustro...a chcialam iść na zakupy...ehhh ja to się zawsze urządze... chciałąm też zrobić sobie jakis fajny manicur, chyba zajdę dzis do koleżanki ona lubi się bawić paznokciami:) mam nagla ochotę na zmianę czgoś w sobie, poza schudnięciem;)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Hello! Ja dzisiaj wyspana. Wstalam tak jak Kasioleqq o 9:40, a maly po 10 :). Tyle, ze nocka ciezka, ale odrobilismy rano. Gorzej z P., bo biedak musial wstac o 6 i byl bardzo niewyspany.

Ja daje malemu tez 5 kropelek Cebionu, ale tylko teraz bo wiosna przestane. A wapno tak jak Cafe. JAk pojawi sie kaszelek czy chrypka to 3 ml Calcium 2-3 razy dziennie i po sprawie. Odpukac, ale o katarku to juz tez dawno zapomnielismy :)

Dzien dobry, melduje, ze zyje:)
Aczkolwiek ledwo. Wczoraj odreagowalam szpital w milym babskim gronie z okazji Podkoziolka:)
Powoli dochodzimy do siebie, dziewczyny jeszcze przez 5 dni dostaja antybiotyk, Stasia ten tydzien jeszcze zostawilam w domu, zeby nie przyniosł jakiejś zarazy, wiec mam co robic:)
No i mieszkanie po tygodniowej nieobecnosci i rzadach mojego męża nie wyglada najlepiej...

Nie przeczytalam co u Was, ale obiecuje, ze w koncu nadrobie.
Buziaki!!!

Witajcie!
Super,że Andzia już się pojawiła :taniec1:
Gosiamm cale szczeście,że Kubusiowi nic nie dolega :).
Ja zaliczłam plotki,kawę i połazilam po sklepach :). Marcel spiał się wzorowo bocaly dzień jest grzeczny :). Zdązyalm anwet zrobić obiad na dzis i na jutro. Jutro jedziemy na szczepienie i po Urzędach polatać, więc muisałm zrobic obiad dzisiaj.
KasioleQ napewno maly wypad na zakupy wskazany :).
Mnie woła góra prasowania :(. Będę zaglądać....

Andzia dobrze, ze juz jestescie :)

Gosia za 3 dni juz pewnie bedzie po kaszelku. Dobrze, ze poszlas sprawdzic.

Moj maly dzisiaj tez super grzeczny. Przez godzine zasmiewal sie w glos az musielismy go uspokoic bo zaczal chrypiec :). Co ktores z nas sie na niego spojrzalo to on w smiech. No, ale przynajmniej wiem na 100%, ze jak marudny to niewyspany. Od 2 dni ladnie spi w dzien i od razu inne dziecko. Oby tak dalej!