Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda sama jestem, pokoj-klitka, dziewczyny spia w jednym lozeczku, bo drugie by sie nie zmiescilo:lup:
Najgorszez, ze nadal charcza i kaszla, zadnej poprawy.
Musze spadac, bo pokoj jest na drugim korytarza i nawet nie bede slyszala jak sie obudza. Myslalam, ze wieczorkiem dam rade zajrzec, ale ta sale komp. zamykaja o 20-tej.

Buziole

Andzia szpital masakra:/ dla mnie to wogóle paranoja, żeby mleko dawali o ustalonych godzinach... już sobie wyobrażam małego którego chce do 20 przetrzymać na mleko :lup: zwłaszcza, ze on śpi juz przewaznie o tej godzinie... mam nadzieję, że poprawa już niedługo nastąpi u dziewczynek i wrócicie do domku.
Magda ja ogólnie jestem psychicznie wykończona... zanim mały teraz zasnął to był taki ryk!
Mam nadzieję, że pośpi trochę... a ja w tym czasie zeby odreagowac pączki zrobię...

a ja wlasnie wrocilam ze szpitala
oj kobitki....mowie wam....po tym jak napisalam do was rano,mowie...zrobie chrusciki....
naszykowalam wssytko ale mialam twarde maslo wiec wyjelam blender i ciach ciach gotowe
troche masta zostalo mi na tym ostrzu wiec chcialam palcem wyciagnac...blender mialam w prawej rece a lewa dlubalam...no i prawa niechcacy przejechalam palcem po przycisku i ciach....krew sie polala....mam caaaaaaaly palec wskazujacy rozwalony.....szybko tel do mojej mamy-na szczescie mogla przyjsc do malego
ja na pogotowie a tam mowia,ze mi nie pomoga bo na pogoowiu nie ma chirurga!!!mi tu slabo....rana wieeeeeeeelka....krew sika.....ale co tam....oni mi nie pomoga!!!!mam zaczekac 1.5 godz !!!az bedzie czynna poradnia chirirgiczna!!!!siedzie siedze....nikt sie ma nie interesuje,mimo,ze krew kapie z recznika-mialam zawinieta reke recznikiem kuchennym....dopiero jakas naprawde mial pani doktor wyjasnila co i jak,ze faktycznie musze poczekac,zdezynfekowala rane,pocieszyla.....
chiryrg nie wiedzial ja sie to tego zabrac!!!!nawet za duzo szwow nie mogl zalozyc bo tak mam pociete ,ze nie ma za co chwycic!!!
jutro mam jeszzce sie stawic....
moja siostra przyszla pomoc mi przy malym bo K bedzie dopiero wieczorem

ehhh dziewczyny szkoda gadac....paznokiec mam caly....pocielam sobie ta wawnetrzna czesc!!!co wam bede mowic....miecho na wierzchu.....!!!!bleeeee
zobaczymy co jutro mi chirurg powie....
najgosze ze to taka doslownie zywa rana!!!!bo skory to tam nie ma prawie!!chirurg powiedzial,ze z gojeniem sie beda przeboje....

o matko!!!
Cafe biedulko, no ja nie wiem z tą naszą slużbą zdrowia to jakiś koszmar....;/
Andzia jeszcze raz zdrówka dla dziewczynek...a z tym mlekiem to przesada... sami zrą kiedy mają ochotę a takim dzieciaczkom, będą stałepory wyznaczać...pojeby...

mój Kacper dziś też trochę jeczy i ciągle muszę się z nim bawić, bo marudzi jak nie wiem...
stary śpi, a ja miałam robić faworki, ale po przygodzie cafe odechciało mi się...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png