Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

no dokladnie magda....szczesliwi rodzice=szczesliwe dziecko....tez z takiego wychodzimy zalozenia....i to sie sprawdza....jak ja jestem spokojna to i olus nie marudzi za bardzo....
a co do K.....my ogolnie nie mamy ze soba problemow....nie moge narzekac...bardzo go kocham....i wiem,ze moge na niego liczyc....a gorsze chwile zdarzaja sie w kazdym zwiazku.....kwestia tylko,zeby szybko uporac sie z nieporozumieniani,zeby nie tracic cennego czasu na nieistotne pierdoly

Dziewczyny powiem Wam, ze od jakiegos czasu tak bez zenady, przyznaje, ze troche jest za co:Oczko: Podziwiac.
Wiem, ze niejedna kobita na moim miejscu dawno by wysiadła.
I nie odbierzcie tego źle prosze, ale dla mnie w tej chwili jedno dziecko i opieka nad nim to jest pikuś.
Choć rozumiem Wasze marudzenie, bo ja przy jednym Stasiu tez marudziłam, ze jestem zmeczona, ze nie mam czasu dla siebie itd.
A zmęczona to jestem teraz:)
Ale co tam-Damy Radę!!!
Odchowam dzieci i będę szaleć:)

Dziękuję kochane za wszystkie miłe słowa.
Ja tez sie bardzo ciesze, ze Was mam:36_3_16::36_3_16::36_3_16:
Świadomie zdecydowaliśmy się na drugie dziecko, wiec wiedziałam, ze na pewno łatwo nie bedzie.
A że jedno dostaliśmy gratis-no cóż.
Czasami mam strasznego doła, mam ochotę zostawić wszystko i spierdzielać gdzie pieprz rośnie, ale w takich chwilach myślę o kilku koleżankach, które od kilku, kilkunastu lat staraja sie o dzidzie i nic...Życie by oddały za te moje bliźniaczki...

andzia
Dziękuję kochane za wszystkie miłe słowa.
Ja tez sie bardzo ciesze, ze Was mam:36_3_16::36_3_16::36_3_16:
Świadomie zdecydowaliśmy się na drugie dziecko, wiec wiedziałam, ze na pewno łatwo nie bedzie.
A że jedno dostaliśmy gratis-no cóż.
Czasami mam strasznego doła, mam ochotę zostawić wszystko i spierdzielać gdzie pieprz rośnie, ale w takich chwilach myślę o kilku koleżankach, które od kilku, kilkunastu lat staraja sie o dzidzie i nic...Życie by oddały za te moje bliźniaczki...

Ja mysle, ze nie bez powodu dostalas jedno gratis - bo jestes super mama!

Super-nie super-jakbyście mnie zobaczyły w akcji rzucającą pilotami, to nie wiem czy byście tak myślały:sofunny:
A tak na serio, to kocham te moje dziewczyny nad życie i nie wyobrazam sobie wtej chwili, aby była tylko jedna, ale mimo wszystko nie zycze bliźniaków nikomu...naprawde...radosc podwojna, ale robota tez!!!