Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

i ja się witam;)
Zośka dzisiaj zrobiła sobie przerwę w spaniu między 1 a 3- najpierw przez godzine leżała w lóżeczku i gadała, śmiała się, później leżała sobie po cichu przez godzinkę, na koniec wciągnęła cycki i poszła sobie spać. A dzisiaj rano standardowa pobudka o 8, dziecko wyspane, szczęśliwe- ona chyba naprawdę wcale nie potrzebuje snu!!! Teraz zasypia więc i ja się kładę!
Miłego dnia kochane ;)

No i gratuluję ząbków naszym Oleczkom:Kiss of love:

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

Witam babeczki!
Andzia nie moge zobaczyćlisty :( Wyskakuje komunikat, ze nie amm uprawnień, zeby zobaczyć :(
U nas nocka ok ale dzisiaj od rana marudzenie, że hej!!!Od rana zdażyłam zaliczyć ZUS i mam przedłużony macierzyński też:taniec1: To dobrze bo zawsze kasa będzie za te 2 tyg. ale podanie o wyd, zaśiwadczenia o macierzyńskim i tak złozylam. Pójde do Urzędu Pracy za 2 tyg. :oczko: Kurde tyle papierologii z tymi Urzędami, ze hej!!
Kupiłam sobie wpiekarni pączki mniam mniam...Może pojadę z małym do teściowej z tymi pączkami i pogadamy sobie...U mnie pada snieg więc nie wiem co ze spacerkiem.
Gosiamm a tak wracając do prawka to wiem,ze bywasz w Lesznie i ja moge ci polecic dobrą firmę instruktorów naprawde rewelacja!! Gościu co założył ta firme pracowal w ośrodku jako egzaminator i jak ja się uczyłam to wszystkie kruczki nam zdradzal. Włącznie z tym u kogo jak jest i na co zwraca uwagę. I sami mlodzi ludzie uczą bez stresu i na luzie. Firma Asima. Moja kumpela nie zdala w Poznaniu 8 razy i po kursie w tej firmie zdala od razu w Lesznie. :oczko:

I ja witam z kawka i sniadankiem.
Dziewczyny własnie pojadly, ale nie dalam kaszki, bo nie miałam cierpliwosci karmic ich naraz, nie wiedzac, czy zjedza, wiec dostaly butle i leza w lozeczkach. Mam nadzieje, ze szybko zasna i pospia chociaz godzinke, zebym mogla szybciutko obiad przygotowac, a potem tez na spacer.

Moja przyjaciuolka przyjechala ze swoimi dzieciakami do swojej mamy na cały miesiac, bo jej maz musiał gdzies wyjechac i baaaardzo sie ciesze, bo codziennie razem spacerujemy-a Aleks tylko dzien mlodszy od moich besti:)

JUz jestem w grupie i widzialam listę:brawo: Fajnie niektóe z nas dobraly sie parami co do terminu porodu :) A niedaeno się zastanawialyśmy, ktora pierwsza....:sofunny:

gosiammm
Melduje się w dwupaku oczywiści:) ale ja chce już rodzić... sprzątam mieszkania i czekam aż mi pralke podłączą żeby w końcu pranie zrobić... Normalnie masakra... musze pozostałe rzeczy do szpitala pokupić i spakować torbę bo zaczynam żyć w stresie...
Niewyspałam się dziś jakoś... ehhh kobietki coraz ciężej.
Jutro jade do poradni i mam nadzieje że tym razem będą numerki do usg i się dowiem ile moja dzidzia waży...

anielinka
Veronica 20 a ty się martwiłaś że urodzisz ostatnia, a wychodzi na to że jednak to ja urodze ostatnia. Ty przynajmniej znasz dokładny termin kiedy zobaczysz swoje maleństwo, no i bedziesz miała cesarke- muszę przyznać ze ja też bym chciala mieć cc, może mi się uda, przez to moje nadciśnienie...zobaczymy, czas pokaże.

Ciekawe jak tam kasiuleqq..