Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry babeczki :)) ale mam straszny zagon w pracy (przyuczam zastepstwo ) zaraz nadrobie zaległości :)) straszniee duzo mnie widze opusciło :( to siadam i czytam a Was pozdrawiem ciepło :)) Ps . zapomniałam dodac ze wczoraj dzidek okazał sie dzidką i bedziemy mieli córeczką :)) mój mąż zwariował :DD

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Anouk
Dzień dobry babeczki :)) ale mam straszny zagon w pracy (przyuczam zastepstwo ) zaraz nadrobie zaległości :)) straszniee duzo mnie widze opusciło :( to siadam i czytam a Was pozdrawiem ciepło :)) Ps . zapomniałam dodac ze wczoraj dzidek okazał sie dzidką i bedziemy mieli córeczką :)) mój mąż zwariował :DD

Gratulacje :brawo:
COraz wiecej bab na kampanie sie szykuje:)
A imie wybrane?
U mnie chyba bedzie Gabrysia i Marysia

cafe82
co do owlosienia to u mnie za to na nogach jakos wolniej rosna .....na szczescie....:):):)
aaaa....i juz ledwo siegam do moich stopek....malowanie paznokci to juz nie lada wyczyn :)

Mi paznokcie juz od jakiegos czasu maluje maz albo przyjaciółka:)
A na nogach wcale wolniej nie rosna, za to problemy z goleniem ich coraz wieksze:(
Jak byłam ze Stachem w ciazy (była zima) to goliłam sie tylko przed wizyta u lekarza:)
Niestety teraz z racji lata trzeba czescij:)

magda_79
Anouk ... gratuluje coreczki!!! Ja wlasnie tez przyuczam zastepstwo, ale wykorzystuje kazda chwile, zeby tu zajrzec :)

Jej, myslalam, ze to ja tylko taka wlochata. Hhiihih!

Z goleniem nog tez coraz gorzej. Wlosy rosna jak rosly i trzeba sie treaz troche nasapac. Nie wiem co bedzie pozniej :)
Magda przyucz dobrze to zastepstwo:)
Na moje miejsce wszedł stazysta, młody chłopaczek i chyba go za dobrze nie przyuczyłąm, bo codziennie mam 1500 telefonów od niego:(

Później swoich panow zagonimy do golenia nóg i malowania paznokci :)) te brzuchy to takze ich zasługa , niech se nie mysla ze bedzie łatwo i miło :DD ja mojemu mezowi tłumacze to tak " weś se zawieś worek 8 kilowy na szyje i co mieisac dorzucaj 1-1,5 kilo i spróbuj wykonywac to wszystko co do tej poty tak samo " i poddaje sie , o co prosze to robi bez marudzenia :))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png