Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

mnie nic nie męczyło a energii miałam więcej, niż kiedykolwiek! Normalnie zero ciążowych dolegliwości! W 8 miesiącu taplałam się w morzu, łaziłam po plaży w 2 częściowym kostiumie a jak się spieszyłam to brzuchol w łapy i biegiem;) No była jedna przykra dolegliwość- sikałam bez przerwy! Całą ciążę marzyłam, żeby choć na jedną noc ktoś mi założył cewnik żebym nie musiała co 5 minut łazić do kibelka.

Zośka uwielbia banany! Kilka dni temu jadłam a ona się tak patrzyła, że dałam jej na czubku łyżeczki. Aż jej się mordka roześmiała! No a dzisiaj wciągnęłaby całego, gdybym jej nie wydzielała!

Rena ja dzisiaj też wysłałam wniosek o urlop. Jak ten czas leci...

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

Witajcie kobitki wieczorowa pora:)
Bosze jak ja lubię tu do Was zagladac, czekałam, az tylko maz zwolni kompa, rzuciałm wszystko i jestem:d
Jestem i od razu się chwale-Maryśka chyba się strasznie przejeła, jak jej dzisiaj powiedziałm, że ma ciężki tyłek, bo kilka razy udało jej się przewrócić na brzuszek:) A jaka zadoweolona była:)

rena z jednej strony współczuje, a z drugiej zazdroszcze powrotu do pracy. A mały z kim bedzie?
Cafe marudo:D Posiedz jeszcze z nami, cop tam bedziesz spac:)
Gosia no ja tez wole hurtem kupowac, ostatnio zabrakło pampersów i musiałam kupić u nas-masakra, nawet nie było Jumbopacków, a za średnia zapłaciłam prawie tyle, co w Selgrosie za duza:lup:
Klaudia mnie tez by sie przydało solarium...i to bardzo...bo dupa blada:)
Ksioleqq ale Kacperek ma już urozmaicona diete. Ja jabłuszka gotuje, czytałam, że surowych nie powinno się dawać do 10-go miesiaca.
Veronica mam pytanko do Ciebie, bo pamietam, że jak zaczelas brac tabsy, to tez miaąłś tak długo okres, a ze mnie już prawie 2 tygodnie leci:(:( Coś CI wtedy lekarz przepisał, zalecił????