Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

My mamy ślub kościelny za rok (mam nadzieje, że przez rok uda mi się wrócić do jako takiej figury;)) a 13 lipca mamy cywilny, bo po pierwsze mój Piotrek stwierdził, że nie chce być moim konkubentem (hehehe nie lubie tego określenia kojarzy mi się z morderstwem;)) ale moim mężem, no i po drugie nie będzie problemu z różnymi formalnościami.
cafe też tak myślę jakąś sukienkę którą jeszcze wynoszę, musze połazic po sklepach, nie chce jakoś wcześniej kupować bo wiecie brzuchol rośnie i kto wie jak ja będe wyglądała 13 lipca:Zakręcony:

My zdecydowalismy, ze wszystko za jednym zamachem w przyszle wakacje. Najlepsza byla moja kandydatka na tesciowa, ktora na wiesc o ciazy od razu chciala, zebysmy sie pobrali + skromny obiad dla najblizszych (bo wstyd), a nasz dzidzius jak najbardziej planowany :(. Do tego dodala, ze to juz koniec zycia i ze nie zrealizujemy naszych planow (do tej pory nie wiem o co jej chodzilo :))

magda moja teściowa też od razu jak tylko się doweidziała postanowiła(!) ona postanowiła, ze wezniemy ślub nawet date nam wymyslila hahahaha myślałam ze dostane zawału serca jak zaczęła mi mówić, ze jutro pójdzie wybrać zaproszenia i dowie sie w urzedzie co i jak:Wściekły::Wściekły::Wściekły:...ale zrobiłam awanture i zbastowala troszke i dzięki temu sami mozemy zaplanowac wszystko tak jak my chcemy

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

A ja musze pochwalić i moich rodziców i teściów bo zaden z nich na nic nie nalegał, aż zdziwiona byłam:)
Ale moja mam powiedziała podobnie jak Twoja tęsciowa magda, że teraz to już wszystkie plany runeły. A u nas dzidzia tez była planowana, chociaż wersja oficjalna to wpadka, bo moi rodzice by zwału dostali jakby się dowiedzieli, że ja dzidzie bez ślubu planowałam;)

Oj ale sie rozgadałyście:) To chyba jeden z najbardziej aktywnych wątków na forum:)

Mój Stasinek zasnął, bidula taki chory, żal mi go strasznie:Rozgniewany:
Nic nie zjadł dzisiaj i cały dzień bajki oglądał, bo nawet nie miał siły się bawić:Smutny:

Dziewczyny korzystajcie z przywilejów bycia w ciąży i odpoczywajcie ile się da, bo później już nie jest tak różowo.

A co do ślubów, to widzę, że wszystkie mamy nieślubne dzieci:Oczko::Oczko::Oczko:
My z moim mężem braliśmy ślub jak Staś miał rok.
Była to wpadka, owszem, ale byliśmy ze sobą już 5 lat i tak i tak wiedzieliśmy, że chcemy być razem. Dla nas to było normą, że nie bierzemy ślubu, tylko dlatego, ze jestem w ciazy. Poza tym oboje konczylismy wtedy studia i nie mielismy glowy, zeby o tym myslec. Ale Kuby rodzice...ło matko...a babcia...
Babcia chodziła co tydzień czytac zapowiedzi do koscioła, czy oby czasem...
Ślub wzielismy jak Stas miał rok i wiecie co? To była dla mnie najwieksza mobilizacja zeby schudnac:):):) Musiałąm przeciez jakos wygladac w suknii slubnej:Spoko:
Także dziewczyny olać zacofane teściowe:Spoko::Spoko::Spoko:

Cafedawaj fote w nowej fryzurze:Oczko:

Magdamy juz termin mamy - 15 sierpnia wszystko w sumie ustalone już, jak jakiś czas temu jechaliśmy szukać restauracji to już był problem z terminami:/
My też mieliśmy mniej więcej ustalony termin ślubu zanim zaszłam w ciąże i stwierdzilismy że nic nie będziemy zmieniać:) a tak wogóle to nasz Kubuś to taki prezencik na nasze zaręczyny:) zaręczyliśmy się w środe, a w sobote zrobiłam test i okazało się, że jestem w ciąży:)

Cafe gratuluje udanych zakupów, mi mój Piotrek podsyłał dzisiaj na gg jak był w pracy linki do różnych wózków na allegro, stwierdził że trzeba coś wybrać bo czas leci;) a łóżeczko już mam upatrzone:)