Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia Bartus jak sie urodzil mial prawie czarne oczka teraz mu troche jasnieja
Cafe jescze nie jest mamuska to moja corcia

u nas dzisiaj -10 i moje zle samopoczucie takze nici z wychodzenia gdziekolwiek, kuruje sie
zapisalam mlodego na szczepienie na piatek ale jak bedzie tak zimno to chyba nie pojde bo u nas szczepia tylko do 10
Gosia tak trzymaj, ja wczoraj tez bardzo malo jadlam brak apetytu

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Cafe wspolczuje bardzo...oby wszystko Wam sie jakos poukladalo!!!
Co masz na mysli piszac, ze bedziesz szukac jakiegos zajecia???

Rena wlasnie chcialam sprostowac Cafe a propos fotki:)

Gosia szacuneczek!!! Ja sie wczoraj zlamalam i zajdlam wieczorem troche czekolady, a to dlatego, ze robilam porzadek w zdjeciach na kompie i przez przypadek usunelam caly plik z fotkami z swiat i nie wiem czy uda je sie odzyskac!!!
A z katarem bym nie szla i tak Ci nic na niego nie zapisza.

w sensie .....chcialabym pomoc K finansowo.....niby nie trzeba na razie no ale wiadomo,czasem chwila i wszsytsko zmienia sie calkowicie...
mysle o czyms,czym moglabym zajac sie w domu....troszske dzialam na allegro ale ostatanio jakos zaniedbalam....musze sie zmobilizowac.....a poza tym mam kilka pomyslow tylko sa to poki co suche plany....musimy pogadac z K i moze uda sie cos rozkrecic....

A moje baby nakarmione leza i kwicza na widok grajacego zolwia. Jak zaczna marudzic, to poloze je spac. Ostatnio (odpukac af kors) maja o tej porzez wlasnie najdluzsza drzemke-wczoraj saply 1,5 h:)

Wiem, ze niektore dane z kompa mozna odzyskac, ja ez sie na tym nie znam, a K. zrobil niezbyt ciekawa mine, dy mu to zakomunikowalam wczoraj krotko po polnocy, bo to na pewno troche grzebania:) ALe mam nadzieje, ze zrobi:)

Rena Bartuś świetny, mamusia tez ;)
Andzia oby Zosia szyblo wyzdrowiala...
Gosiamm [podziwiam za silną wolę...ja anwet nie mam woli, żeby rzucic palenie :( choć nie paliłam 4 dni to wczoraj sie wkurzyłam i się zlamałam :( a terAZ PIJE KAWE I CO? WCINAM CZEKOLADĘ!!!

odebrałam juz szcepionkę na rotawirusa i zaraz jedziemy na szczepienie..u mnie dzisiaj -13 ale jade samochodem do przychodni, choc nie lubię w taką slizgawicę jeździć...a na podwórku do kolan snieg leży :(

Cafe podziwiam za chęci do anglika...ja jak byłam na studiach to chodziłam na korepetycje bo chcialam zdawac do colleguale na planach i korepetycjach sie skończyło, choć dobra jestem z anglika...

co do pracy to b ym wróciła do szkoły ale nie mam z kim małego zostawić...dlatego pomyslałam, że skoro czeka mnie siedzenie do 3 lat w domu to moge mieć kolejna dzidzię..
zmykam na to cholerne szczepienie...oby poszło szybko..

Veronica powodzenia na szczepieniu:)

Gosia
moj kolega odchudzal sie wlasnie w ten sposob, ze nie jad nic po 18-tej. A do tej godziny wcinal wszystko, lacznie ze slodyczami. I efekt byl niesamowity.
Moj problem polega na tym, ze ja tylko wieczorem mam szanse zjesc cos normalnie, w ciszy i spokoju.

ALe moze tez sie zmobilizuje...